praca i mieszkanie doncaster??

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 46
poprzednia |
Czesc,ja i mój chłopak mamy zamiar wyjechac w pazdzierniku do Angli,prawdopodobnie do Doncaster lub okolice.Jedziemy w ciemno,ale wierzymy ze nam sie uda.Czy ktos z Was wie cos na temat tego miasta i warunków w nim panujących??Jak jest ze znalezieniem mieszkania??A moze ktos z Was wybiera sie tam??Dzieki za informacje,Pozdrawiam Papa...
ja juz mieszkam w doncaster miasto ladne a co do pracy ciezko jezeli chcesz wiecej informaci to pisz [email] pozdrawiam
zalezy na ile obrotni jestescie ja mieszka w doncaster pracuje ucze sie wynajmuje dom ktorych teraz jest pelno bo wyjechali studenci, roboty tez kupa tylko trzeba umiec sie zakrecic bo dupa wolowa nigdzie sobie nie poradzi jak na poczatek w anglii to dobre miejsce,
myśle o wyjęździe w wakacje 2006 tylko moze mi ktoś powiedzieć jak teraz wyglada rynek pracy da się jeszcze coś znaleść i jak z mieszkaniem ??
Czesc - jestes kobieta czy facet i czy chcesz sié spotkac na piwku w miescie ?
bylam tam raz, typowe miasto angielskie, szczerze mowiac nic nadzwyczajnego, ale przeciez jedziecie pracowac a nie sie wczasowac :P
daj mi swój gg albo emaila - tez jestem w Doncaster i szukam nowych znajomych zeby bylo z kim na piwo wyskoczyc.
oto mój mail [email]
moj brat jest w doncaster juz 4miesiace z praca lipa trafil na najgorszy okres w anglii ale teraz jest polowa lutego i dopiero teraz zaczyna cos powoli ruszac.pojechala teraz do niego narzeczona jest tam tydzien(ona nie pracuje tam tylko jest w odwiedziny)i bardzo narzeka ze jej sie nudzi.tak poza tym to w doncaster jest tak samo jak wszedzie ostatnio w angli i na zachodzie ciezko o prace.pozdrawiam.monika.moj e-mail [email]
czesc jesli macie jakas prace do zalatwienia w doncaster to napiszcie albo chociaz dajcie namiary do firmy czy osob ktoer moglyby mi pomoc znalesc tam robote.wielkie dzieki.pozdrawiam
Mój znajomy jest w Doncaster od 17 stycznia.Masz rację ,że z pracą krucho.Złożył stosy aplikacji i nadal nic.Jeśli będziesz miała namiary na jobs to daj [email]
Jeśli coś znajdzie to da znać.Dzięki i pozdro.
DOncaster to raczej dziura ale z mieszkaniem nie jest zle i ceny zupelnie niezle.Za praca rozgladnij sie w jobcenterplus.gov.uk lub www.worktrain.gov.uk tam wpisz np.Iwant a jonbi as ( no i wymien co chcesz robic) in doncaster a wyskocza ci oferty pracy mozna tam zadzwonic bezposrednio to jest cos w rodzaju naszego posredniaka i poprosic o adres pracodawcy jesli w ofercie nie jest podany .Zycze powodzenia
no i wkoncu sie doczekalam jade do brata 19 lutego do doncaster ale strasznie boje sie plynac promem trzesie bardzo ktos wie?jak to sie ogolnie znosi.
jesli jest ktos w doncaster to odezwijcie sie na moj e mail
wez sobie te tabletki na chorobe lokomocyja nie pamietam jak sie nazywaja, ja jak plynalem do anglii w jedna strone ich nie bralem to ciezko sie czulem, ale w druga strone wzialem to luksus piwo mozna pic i normalnie jesc zadnych mdlosci ani nic z tych rzeczy
strzała
Jade do Doncaster w kwietniu.Wierze,że mi sie uda!Mam dość tego zapyziałego kraju!KACZOGRODU!
czesc czy nie mozesz pomoc mi w wynajeciu jakiejs taniej chaty w doncaster? jade tam w sierpniu do pracy ale chcialabym znalezc mieszkanie gdzie moglabym zamieszkac z mezem i dzieckiem a agencja ktora mnie zatrudnia oferuje mieszkanie gdzie nie moglaby ze mna mieszkac rodzina.z gory dzieki za pomoc
witam . mieszkam w doncaster od 7 mies. to typowo robotnicze miasto ( masz tu mase magazynow B&Q TESCO Wincanton chlodnie itp. mieszkanie mozna znalezc przez agencje ( w wiekszosci to sa domy nie umeblowane). pazdziernik to moze byc dobry okres. masa studentow wraca do polski wiec bedzie jakas szansa znalezienia pracy. pozdrawiam i zycze powodzenia.
no hej! ja wlasnie siedze od miesiaca w doncaster, aktualnie szukam pracy, bo ta w ktorej pracowalam niezle zdzierala...szukam rowniez mieszkania ;]
a jakby ktos chcial sie chociazby spotkac na piwku, to to moj numer ;)
[tel], lub e-mail [email]
pozdrawiam all ;]
mieszkam w doncaster 2 tygodnie, pracujé w castleford w pioneer i jak na razie wszystko jest ok, wkurza mnie tylko tutejsza pogoda no i troche sié nudze..., mój [email]
tommy in Doncaster-
Niestety na 'pogode' to nie mozesz zlozic wymowienia - nie ma do kogo. Poczekaj na zime - to dopiero bedzie ciekawie.
czesc mam pytamie we wrześniu wybieram się do Doncaster. Jak jest aktualnie z pracą ciężko ją dostać?
hej czy mozesz nam pomóc

chcemy wyjechać własne do doncaster a piszesz ze masz dom wiec pewnie pokoje do wynajecia czy tam sa jakies fabryki itp jest nas 2 koles i laska
[email] bedziemy wdzieczni za kontakt
ja mieszkam w doncaster juz 2 lata i nie nazekam.jezyk to podstawa i wtedy znajdziesz prace.Ale nie jest lekko. pamietajcie ze w anglii pieniadze nie spadaja z nieba. powodzenia wszystkim.
Czesc.Nazywam sie Piotr i z chęcią bym wyjechał do Doncaster , oczywiści8e po to by pracować.Jak wiesz gdzie moge wynając dom to odezwij sie na moje [gg] .Jak mnie nie bedzie to napewno odpowiem masz jeszcze mój mail [email]
Bylem w pobliskim Scuntchorpe parę miesiecy... i co do pogody zimowej to jest wspaniala... przynajmniej dla tych co nie lubią mrozow
[wpis usunięty]
BŁAGAM NIECH KTOS MI DA NAMIAR NA JAKIS DOM DO WYNAJĘCIA W DONCASTER.Z GÓRY DZIEKI
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 46
poprzednia |