Praca za granicą

Temat przeniesiony do archwium.
Ostatnio byłem 4 miesiace w Angli,naprawde warto jechac sprawdzone miejsce, niedaleko Birminham.Praca na farmie zbiory Truskawek,śliwek,jablek wogule owoców.w lutym jade ponownie.Przestrzegam przed takimi posrednikami jak Lider z Kutna czy Tojaro z Koła.Poprostu zwykli naciągacze oszuści.
chce jechac na wakacje na 3 miesiace..ale nie chce sama w ciemno..prosze o wiecej info najlepiej na maila. albo gg 3[tel][email]
Ja też myśle o wyjeździe w lutym w okolice Birmingham, czy mógłbyś mi podać jakieś bardziej szczegółowe informacje jak tam było. Jechałeś z jakąś firmą pośredniczącą czy znalazłeś tą pracę na miejscu? Byłbym wdzięczny za jakieś info na ten temat. Mój mail to: [email]
pracowałem trzy sezony w holandi przy truskawkach chetnie pojade do angli ,prosił bym o namiary i inne informacje odwdziecze sie finansowo moj nr to 5[tel]z góry dziękuje
jezeli mozesz chetnie dowiedzialbym sie wiecej od CIEBIE jak zalatwic taki wyjazd chetnie skorzystalbym z twojej pomocy i odwdziczyl sie jezeli tego oczekujesz-odp na [email]
hej.wyjezdzasz w lutym?tez bym chciala pracowac za granica.czy moglbys mi podac jakies namiaey na prace zebym niezostala oszukana.Bardzo prosze moj numer [gg] .Jestem w stanie wyjechac od zaraz.
cześc:chciałambym się dowiedzieć jak załatwić taki wyjazd , mój mąż chętnie by skorzystał z takiej propozycji wyjazdu jak najszypciej, znam też firmę z kutna i się na niej przejechałam, bardzo proszę o odpowieć emeilem lub na gg;4157368
siemanko bardzo prosze o pomoc szukam własnie takiej pracy pomoz pls jesli mozesz bo ja z moim facetem chcemy wyjechac nawet jutro [gg]
HEJ MATEUSZ MAM DO CIEBIE PYTANIE JA JUŻ NA WIELE SPOSOBÓW SZUKAŁAM PRACY I W URZĘDZIE PRACY PRZEZ BIURA TURYSTYCZNE I BARDZO MI ZALEŻY ZEBY ZNALESC COS NA OKRES WAKACJI BY MIEC NA STUDIA .NIESTETY MOICH RODZICÓW NIE STAC NA SPONSOROWANIE MI STUDIÓW DLATEGO MUSZĘ SAMA SOBIE PORADZIĆ . I CHCIALAM SIĘ CIEBIE SPYTAC W JAKI SPOSÓB MOGŁABYM ZNALEŚĆ PRACĘ JAK MOŻSZ TO ODPISZ NA MOJĄ POCZTĘ [email]
interesuje mnie praca za granica ale chce dowiedziec sie czegos wiecej moj adres [email]
Hej Mateusz :-) bardzo cie prosze podaj jakieś konkretne namiary na prace przy zbiorach . Bardzo bym chciała wyjechać a w ciemno sie boje i nie chce dawać zarabiać oszustom
Pomóż prosze
[gg]
hej.wyjezdzasz w lutym?tez bym chciala pracowac za granica.czy moglbys mi podac jakies namiary na prace zebym niezostala oszukana.Lepiej kpgoś popytac niż jechac w ciemno.Badzo bym prosiła o kontakt.pozdrawiam.Mój email [email]
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Szkoły językowe

»

Olimpiada języka angielskiego