PRACA W ANGLII !!

Temat przeniesiony do archwium.
Witam mam 21 lat i chcę w lipcu wyjechać do Anglii i zamieszkać w Barnsley.
Czy znlazłby się ktoś chętny żeby pomóc w znalezieniu pracy w tym mieście?
Jeżeli ktoś będzie chciał pomóc proszę o kontakt na [gg] , lub na telefon : +48 794633521. Proszę o pilny kontakt ;)
Mysle, ze to nie jest najlepsze miejsce zeby ktos Ci pomogl. I po drugie, nikt teraz nie pomaga nieznajomym, bo dla swoich juz jest ciezko. Szukaj na internecie.
Witam cię Mateusz, mogę jedynie Tobie podpowiedzieć do jakiej agencji pracy możesz się zgłosić, zadzwonisz, pogadasz ( angieski), może coś tobie ogarną, jest to bardzo duża agencja
w UK,Staffline Group plc, praca głównie na produkcji. Ja byłem w Sheffield i pracowałem przez tą agencje na pakowni mięsa w Yorkshire Premier Meat Factory. Jeśli chodzi o zarobki to dostaniesz oczywiście najniższą krajową. Co do mieszkania to będziesz musiał sobie znaleść. W moim przypadku było tak, że pojechałem do kumpla, pracował tam w tym Premierze, w ciągu 14 dni wciągną i mnie do tej pracy. Robota jest ciężka, ale grunt to mieć cokolwiek na początek. Znam przypadek jak koordynator polak starał się załatwić dla jednego gościa lokum, dzwonił po ludziach i pytał czy nie maja noclegu, więc szanse jakieś tam i ty mozesz mieć. Daj znać jak coś z tego wyjdzie. Pozdrawiam i życzę powodzenia.
PS. W Holandii są lepsze zarobki, a do pracy fizycznej znajomość angielskiego na spokojnie wystarczy
okej dzięci jak cś to będę dzwonił :)
Witam. Mam 26 lat, obecnie poszukuję pracy i jestem zainteresowana wyjazdem za granice.Początkowo myślałam o Holandii, ale jestem osobą otwartą na propozycje. Poszukuję osoby , lub grupy osób do wyjazdu. Nie jestem typem samotnika;) chciałabym podyskutować i ewentualnie liczyć na czyjeś towarzystwo w tej wyprawie, zawsze raźniej. Pochodzę ze Śląska. Fajnie jakby znalazła się osoba z okolic Rybnika, Żor, Jastrzębia, Cieszyna. Można wtedy łatwiej nawiązać kontakt i zaaranżować spotkanie. Planowałam swój wyjazd mniej więcej na okres maj, czerwiec. Jestem osobą komunikatywną, otwartą, z poczuciem humoru,towarzyską ;) osoby zainteresowane proszę o kontakt na [email] gdzie podam numer gg by mieć lepszy kontakt.czekam:) pozdr.
Witam,mam 21lat i mieszkam w Rzeszowie jestem powaznie zainteresowany wyjazdem do Anglii,interesuje mnie praca m.in. przy pakowaniu, sortowaniu, segregacji , jesli macie jakies propozycje, prosze piszcie. Interesuje mnie wyjazd w jak najszybszym terminie najlepiej od zaraz, piszcie,Bardzo chętenie wyjadę z kimś, wiadomo razem raźniej.

kontakt:
[email]
[gg]

Pozdrawiam
Mam pytanie czy mógłby ktoś pomóc w zadzwonieniu do firmy w Anglii? Chodzi o to że ja nie nalepiej mówię po angielsku więc jakby ktoś umiał dobrze Angielski to proszęo pomoc :)
Witam wszystkich serdecznie! Mam ogromna prośbę, a minowicie czy ktoś z Was mieszka w South Elmsall i może mi napisac jak jest tam z pracą na wakcje okres połowa czerwca do końca września. Moj język angleiski jest komunikatywny. Chce tam wyjechac na wakacje bo jak pewnie większość z Was ma dośc tyrania tutaj na za marne pieniądze. Licze się z tym, że pójdę do pracy przez agencje i czego moge się spodziewać i czy jest tam wogóle praca dla studentów w sezonie? Z góry dziękuje za odpowiedź i pozdrawiam!
widzę, że temat się rozwiną, pozytywnie
do Mateusza R, a nie możesz kogoś poszukać na miejscu u siebie? wątpię żebyś znalazł kogoś kto za ciebie zadzwoni i będzie z twojej miejscowości,
Temat przeniesiony do archwium.

Zostaw uwagę