czy ktos pomoze w zalatwieniu pracy ?

Temat przeniesiony do archwium.
szukam pracy za granica. chcialabym wyjechac na dluzszy okres czasu (np 1rok). czy ktos bylby w stanie mi pomoc ? moze ktos pracuje w jakims dobrym miejscu i moglby mi je polecic lub wyjezdza za granice juz w znane mu miejsce ?
Hej, ja tez właśnie chcę wyjechać za granicę najlepiej do UK, rozglądam się za ogłoszeniami, jak będę coś wiedziała to dam znać
bylo by milo. do UK chetnie bym pojechala. jesli bedziesz miala ochote to odezwij sie. moje gg 6[tel]. pozdrawiam
tez bym gdzieś pojechał najchętniej na stale tylko nie jestem pewien czy do UK tam rynek jest już przesycony
wszędzie jest dużo Polaków, ale trzeba próbować. UK jest fajne ze względu na możliwość podszkolenia języka co może być potem przydatne jeśli zdecydujemy sie na powrót do Polski
Jesli chodzi o Anglię, to chyba dawno nie było tam takiego kryzysu... Oczywiście nie chcę nikogo zniechęcać, ale jeśli teraz poważnie się myśli o pracy za granicą to bez dobrego języka i konkretnych kwalifikacji może być trudno. Liczy się konkretny zawód i doświadczenie. Niestety, czasy, kiedy jechało się w ciemno i znajdywało się jakieś zajęcie w ciągu tygodnia, na razie minęły... Trzymam kciuki, oby Wam się udało!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

CAE