Mam 21 lat, znam angielski na poziomie dobrym. Chciałabym w wakacje 2013 wybrać się do pracy do Anglii/ Irlandii do fabryki czekolady. Czy ktoś mógłby podać mi namiary i informacje o takich fabrykach, które zatrudniają Polaków? W jaki sposób można załatwić taką pracę?
Ja pracuje w fabryce czekoladek, praca nawet fajna, ale teraz trudno z zatrudnieniem
eliza1986
11 sty 2013
witam , ja jakies 5 lat temu pracowałam w angli w fabryce czekoladek w Corby a ty gdzie pracujesz? jesli mozna spytac?bardzo fajna praca była chc na początku dwa dni ciezko. pozdr.
Woojtekk19
11 sty 2013
Ja pracuje w skipton, I potwierdzam że praca naprawde fajna.
Woojtekk19
11 sty 2013
Na poczàtku mi też było trudno, ale dałem rade I dostałem niedawno kontrakt na stałe a nawet nieznam angielskiego.
eliza1986
12 sty 2013
no to dobrze , ja tez nie znałam ang. bo prawie sami polacy tam pracowali, i niebył potrzebny, choc teraz troche umie i jakos sie dogadam., pojechałabym gdzies do pracy ale ciezko znalesc dobre miejsce.,wiadomo jak jest w polsce.
Woojtekk19
12 sty 2013
W polsce to nawet pracy nieszukałem odrazu po szkole wyjechałem do anglii, chociaż teraz tu trudno jakàś prace dostać bo dopiero nabòr bedzie na wiosne
lapaula
02 lut 2013
hej :)
Wojtek i Eliza czy możecie napisać coś więcej o tej pracy w fabryce? jak się tam dostać, składać cv na miejscu? ja chce wyjechać na wakacje do Anglii i dorwać jakąś pracę żeby podszkolić język, teraz jestem na podstawach :)
BARTEK252
21 lut 2013
Witam mam na imie agnieszka wraz zpartnerem jestem zainteresowana ta oferta pracy komunikatywny j angielski prawojazdy kat b 35 lat i doswiadczenie za granica prosze o kontakt 792449574
Meanngie
21 lut 2013
Cześć! Jestem Anka, w lipcu kończę studia i chciałabym wyjechać na 3 miesiące (sierpień-październik). Mój angielski jest dobry, nie posiadam jedynie prawa jazdy. Gdyby ktoś coś wiedział ;) proszę o kontakt [email]
Hej mam na imię Małgorzata wylatuję 24 marca będę w Londynie i szukam jakiejkolwiek pracy czy możecie mi coś doradzić. Będę w dzięczna a praca w fabryce mi odpowiada piszcie na email [email] zgóry wielkie dzięki