Szwajcaria-praca dla dziewczyny styczeń-maj2006

Temat przeniesiony do archwium.
Witam! Włoska rodzina mieszkająca w Szwajcarii poszukuje dziewczyny chętnej do sprzątania i innych prac domowych od stycznia 2006. Kobieta jest samotną matką, w trakcie rozwodu, ma dwójkę synów w wieku 11 i 13 lat. Mówi po angielsku. Ja zaczynam tam pracę w maju, dzisiaj wyjechała jej ostatnia "au-pair", która także była z Polski. Potrzebny ktoś na jej miejsce do czasu mojego przyjazdu. Jeśli jest ktoś chętny, dajce znać. Może coś z tego będzie choć nie obiecuję ;P
ze co????????????
poszukuje pracy za granice.w rachube wchodzi gracja, kreta, oraz cypr.moze ktos byl juz w pracy na krecie ja chcialam sie tam wybrać przez biuro ale wiele osob mnie przed tym przestrzega.jezeli macie jakies info na ten temat piszcie.
Witaj!
Jestem bardzo zainteresowana wyjazdem do Szwajcarii, podszlifowaniem języka, poznaniem tamtejszej kultury, tamtejszych mieszkańców. Właśnie wróciłam z krótkiej podróży po tym kraju i jestem całkowicie nim zauroczona. Bardzo odpowiadałby mi pobyt od stycznia do maja - bez problemu mogę zawiesić na jeden semestr studia. Czekam na szczegóły pod adresem e-mail: [email]
Pozdrawiam serdecznie!
Karolina
Czesc,nawigujac w Internecie przeczytalam twoje ogloszenie,obecnie mieszkam blisko Szwajcarii i poszukuje pracy na na 3-5 miesiecy ,gdyz pozniej chce zjechac do domu.W przeszlosci juz zajmowalam sie opiekà nad dziecmi oraz prowadeniem domu rodzinie wloskiej(mowie po wlosku ).Jesli jestes zainteresowana wspolpracà czekam na informacje dotyczàce tej pracy,kantonu szwajcarskiego itd...;Mam 25 lat i na imiè Marzena .Kontakt przez e-maila [email]
dzięki. koniec ważności oferty. ja już wiem, ktora z was ma szanse, ale nie zdradzam, bo co jakby nic z tego nie wyszło? :-) pozdrawiam ciepło
Temat przeniesiony do archwium.