wyjazd za rok

Temat przeniesiony do archwium.
wiem, ze jeszcze duzo czasu ale mniejsza o to. jest tu ktos zainteresowany takowym wyjazdem ? za rok koncze liceum, chcialabym pojechac oczywiscie do pracy ale tez aby cos przezyc. szukam ludzi pelnych zycia, ktorzy wola ruszyc tylek niz siedziec przed tv. jesli masz podobne plany to pisz. nie wazne miejsce. grupka wyjechac to zawsze razniej. czekam !! :D
Witam wszystkich szukam chętnej osoby do wyjazdu za granicę jeszcze nie znalazłam konkretnej oferty lub może ktoś ma jakąś ofertę gdzie można zaryzykować . Może był by ktoś chętny wyjechać ze mną w ciemno bo sama się boję a wiadomo , że we dwoje jest raźniej i bezpieczniej. Szukam konkretnej osoby dla która wie po co jedzie nie po to by imprezować lub po to by się obijać i by narobić wstydu lub wykiwać i oszukać. Takie osoby mnie nie interesują. Szukam osoby uczciwiej która nie boi się jechać w ciemno i nie boi się pracować i podejmie się każdej pracy. Jeśli jest jakaś osoba chętna i uczciwa godna zaufania w dzisiejszych czasach to proszę o kontakt na E-mail jestem dziewczyną i mam 22 lata . Proszę zainteresowaną osobę by pisała na mój E-mail : [email]

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - tłumaczenia