Jaką agencje polecacie ?

Temat przeniesiony do archwium.
Jaką agencje polecacie żeby wyjechać do pracy (najlepiej UK) . Sprawdzone i zaufane.
Mam ochotę tutaj poszukać czegoś i jechać ale nie chce ryzykować że trafię do do bur***elu.
http://pracanaprodukcji.eu/oferty/anglia/

Może ktoś się przyłączy i razem coś znajdziemy i polecimy?
Co Wy na to ? Razem zawsze raźniej.
zerknij na strone www.oszukany.pl - tam moze wyczytasz ktre agencje sa ok, a ktore nie.
Co do burdelu,...juz niestety jestes juz za stara, zeby sie ktos interesowal toba, masz przeciez 22 lata, a oni zawsze chca mlodsze.
Moi znajomi pracowali przez agencje transline, maja odzialy w polsce. Widzialem na forach ze maja zla opinie ale znajomi nie nazekali, chyba dlatego bo pracowali sumiennie i uczciwie, pozdrawiam
Dziewczyna1992, najlepiej jest jechac z kims i isc do pracy i do agencji i sprawdzic to samemu, bo Ci powiedza ze jest zla, a sie okaze ze bedzie na odwrot.

Jesli chcesz wyjechac, a jestes z malopolski lub okolic, zapraszam do zapoznania sie z moim tematem w tym dziale.
pozdrawiam
ja polecam firme cekal - moja kuzynka wyjechała od nich jako opiekunka osób starszych i z tego co mi mówiła jest zadowolona
Witam,

Moja przygoda z Anglią zaczęła się 3[tel], a więc stosunkowo niedawno. Jestem w tej grupie ludzi którym było dane znaleźć pracę za godną pieniądze, mieszkanie w spokojnej dzielnicy itd..

Do czego zmierzam... Mianowicie.. Chciałbym pomóc osobom które mają zamiar wyjechać.. Na początek co mogę zapewnić... Mogę udostępnić - wynająć pokój w domu którym mieszkam za rozsądnę pieniążki.. A co najważniejsze osobom mającym chęci do pracy jestem w stanie służyć pomocą w znalezieniu pracy, załatwieniu wszelkich niezbędnych formalności związanych z podjęciem zatrudnienia.. Założeniem konta bankowego itp...
Wiem jak trudne są pierwsze kroki... Bo sam tego doświadczyłem...

Osoby konkretnie zainteresowane proszę o kontakt mailowy: [email] lub
tel: +4474[tel]

Pozdrawiam serdecznie - GRZEGORZ
Transline na początek jest spoko, choć bywało, że ściągają ludzi do pracy, a tu pracy nie było, ale to zazwyczaj z tydzień, jednak każdy mądry bierze więcej pieniędzy na takie sytuacje ;)
Jednak transline to najgorsza agencja przez jaka pracowałem, tax br code , brak wolnego na święta w Sporcie, problem z załatwieniem czegoś, troszkę Cię okradają swoim systemem wyższych zarobków xD ogólnie śmiech na sali nigdyy więcej z nimi nic wspólnego ;d ale na początek polecam, szczególnie bez języka :)
Ze swojego doświadczenia napiszę o dwóch agencjach:
Staffline - Rekrutują m.in. w Polsce. Generalnie przyjmują wszystkich, nawet z bardzo słabym angielskim. Potem na miejscu mogą być z tego problemy. Starają się namówić na przejazd autokarem - bo mają z tego prowizję i na wynajmowanie pokoi - bo też mają z tego prowizję. O ile autokar to autokar i nie ma tu sensacji, tak pokoje są po prostu bardzo złe. Drogie i nic tam nie jest jak powinno. Jeżeli chodzi o samą pracę, to praca jak praca, ale trzeba być ostrożnym bo Staffline kombinuje jak może żeby na pracownikach zarobić. Notorycznie wypłacają mniej niż się należy. Często pracy jest bardzo mało, często bardzo dużo i wciskają ludziom chore ilości nadgodzin. Spotkałem się z opinią Anglików, że to najgorsza agencja pracy w Anglii. Jak gdzieś działają to często tracą kontrakt, bo firma w której pracują ludzie zatrudnieni przez staffline, nie chce by ich pracowników nieustannie robiono na kasę.
GI Group - Dokładne przeciwieństwo. Wszystko chodzi u nich jak w zegarku. Nie słyszałem jeszcze, żeby komuś nie wypłacili jakichś pieniędzy bez powodu. Jedyna pomyłkę jaką mieli na payslipie wyprostowali przed wypłata. Mają naprawdę profesjonalne podejście. Nie przyjmują ludzi z którymi nie mogą się porozumieć po angielsku - przynajmniej tu gdzie ja jestem.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa