Szukam współtowarzyszki do wyjazdu do pracy za granicę

Temat przeniesiony do archwium.
Witam!

Szukam, kobietki kogoś, kto chciałby wyjechać ze mną za granicę do pracy. Mam 25 lat, wykształcenie wyższe ale tylko średnią znajomość języka angielskiego, więc raczej praca fizyczna: fabryka, sprzątaczka, pokojówka itp. Praca raczej przez pośrednika, wyjazd nawet od zaraz. Jestem z powiatu szczecineckiego. Czekam na odpowiedzi:)
dalej szukasz ?
Cześć, mam 22 lata i szukam osoby chętnej na wyjazd za granicę w celach zarobkowych. Chodzi mi o wyjazd wakacyjny obejmujący 2 miesiące. Jeśli chciałabyś wyjechać, jesteś z podkarpacia i tak jak ja szukasz osoby na wyjazd, napisz: [email] zależy mi na osobie zdecydowanej, która nie wycofa się za 2 dni.
edytowany przez worker123: 08 mar 2015
Nadal ktoś z Was szuka towarzysza podróży? Mam 21 lat,5 miesięcy wolnego i ogromną chęć wyjazdu. W tamtym roku swoje poszukiwania zaczęłam za późno w tym roku postanowiłam zacząć nieco szybciej.
Język angielski srednio zaawansowany,niemiecki oj podstawa podstawy. Jestem mloda,komunikatywną osobą,która dąży uparcie do celu. Chciałabym wyjechac z kims,kto tak jak we wczesniejszym wpisie nie rozmysli sie kilka dni przed. Posiadam zaswiadczenie o niekaralnosci ( podobno moze sie przydac) Jestem z okolic Wroclawia,mam prawo jazdy więc jesli jestes chętny/a to napisz [email]
Jeśli chodzi o rodzaj pracy hm,nie mam duzych wymagan,sprzatczka,kfc,praca w szklarni. Jeśli ktoś dotrwał do konca mojego postu napisz albo zadzwon 724-121-146 Pozdrawiam Dżasta
Rok temu dostałam kilkadziesiąt telefonów od zagranicznych firm/pośredników pracy,którzy oferowali prace super hiper a gdy przemyślałam realnie propozycje okazały się mało atrakcyjne (i tak mało powiedziane) Może tylko ja miałam takiego pecha,praca w Holandi przez firmę Axodus jakos tak,oferowała 6 euro na godzinę stawka wiekowa + odciagali za posilki obowiazkowe,ubezpieczenie,zakwaterowanie,dojazd itp. Kalkulujac sobei to wszystko wyszlo mi,ze jesli bede pracowac 6 dni w tyg biorac nadgodziny to zrobie ok 2000 zł . Troche sie rozczarowalam,bo spodziewalam się czegos wiecej w pracy za granicą. Wyjazd w ciemno też nie jest złym pomyslem,ale trzeba miec trochę kasy na poczatek. Będę śledzic uwaznie to forum,moze uda mi się znalezc kogos chetnego do wyjazdu :)
Do "Dżasta" proszę o wiadomość na [email]

Pozdrawiam,
Karolina
Veronanika proszÄ™ o kontakt na [email]

Pozdrawiam,

Karolina
poszukuje osoby, dziewczyny, wspoltowarzyszki do pracy na farmie, szkocja perth, pomagam w aplikowaniu, doswiadczenie nie konieczne, sama jechalam bez. studentka z podkarpacia, 2 miesiace wakacyjne od polowy lipca do polowy wrzesnia z mozliwoscia przedluzenia badz skrocenia :D

kontakt [email]
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie