Czy ktoś już korzystał z firmy FOSTER?

Temat przeniesiony do archwium.
Czy ktoś już korzystał z usług firmy FOSTER – praca za granicą? Chciałabym się dowiedzieć czy warto skorzystać z ich pośrednictwa?
gorąco ODRADZAM - rok temu jechałem pracować na lotnisku w Anglii na miejscu adres okazał się jednym z bodaj 60 działających tam agencji posrednictwa pracy a tamtejsci pracownicy/szefowie nic nei słyszeli o jakimśtam fosterze.
No to dobrze że się wycofałem ze skorzystania z ich usługi w ostatniej chwili :)
Ke? Chyba Ci sie firmy pomylily -- Ja tez bylem na lotnisku poprzez Fostera i bylo ok. Przeciez mielismy targi pracy w Polsce z firma ktora nas zatrudniala (Select Services).rnrnhttp://www.bhx.co.uk/page.aspx?type=qOgudMMavU0=&id=cq/SHObQ2bM=&job=hQHiak5Pk8s=rnrnCompany Description rnSSP is part of the Compass Group - the worlds largest food service / hospitality organisation. SSP operate catering facilities and bars in airports, ports, on board ships etc. At BHX we operate 10 outlets (arrivals and departures). SSP is IIP accredited, offers training and development, career progression, competitive pay and benefits. rnrnWiec nie sciemniaj. Stawki moze nie sa super ale praca tak jak reklamowana jest.... Znajomi pojechali do Grecji w tym roku i mowia ze wszystko ok.