Butlins Bognor Regis - obóż i brak respektu

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 41
poprzednia |
Co do Butlinsa w Bognor Regis: możecie spotkac sie tutaj z sytuacjami jak np: jeden z klientów wysikal mi sie pod kasą, wczoraj jedna z grubych pijanych,smierdzacych angielek wylala mi drinka zakase bo nie chciałem jej dac tego co chciała, spotkacie także pełno anglików którzy w środku zimy wychodza w sandałach i krótkich koszulkach, jak i także na szkoleniu jeden z anglików wyskoczył z tekstem że gołebie należą do gryzoni bo ma dziób którym gryzie :). DO tego ośrodka zlatuje niższa średnia klasa populacji anglii, jest to tempe pospulstwo, o wiele bnardzij głupie niz polacy w tej klasie społecznej, nei potragią sie zachować i zaliczają gołebie do gryzoni :), brak mi słów, nie nawidze tego kraju przez tych ludzi i bede od dziś umieszczał historyjki z TikkaTikka
A moj menager (Polak nota bene) to taki skurfiel ze jak mu nie przyniesziesz gazety w zebach to nie nalejej ci wody do miski, wyzyskiwacz i karierowicz, no takiego wyzyskiwacza to nie spotkalem w zyciu.Nikt nie zostaje w jego restaurcaji dluzej niz 3 miesiace - no ja bylem rok ale i mnie juz doprowadzil de pasji.
witam, czy to moze mateusz pisze? o Radku :) ? pozdrawiam serdecznie z polski, na szczescie era butlinsa skonczyla sie dla mnie.rnkarol
Nie to nie Mateusz, aczkolwiek jest on moim dobrym kumplem.
moze o grzecha chodzi?!?
Ty delfin nie badz taki do przodu jak nienawidzisz tego kraju to spierdalaj do polski pracowac za 700zl. jak masz problemy ze soba to idz do lekarza a nie oczerniasz innych i gadasz bzdury.. nie sluchajcie tego pajaca...

w angli mozna dobrze zarobic... ludzie nie bujcie sie... i nie sluchajcie krytycznych idiotow!!!
czlowieku nie goraczkuj sie delfin opisal jak sprawa wglada w butlinsie i ma racje potiwerdzam to co opisal takie sytuacje sie zdarzaja.ale nie mozna przyjmowac ze jest tak w calej angli poza tym to osrodek dla biednyhc angoli wiec rozni ludzie tam przyjezdzaja
Ale ja sie nie gorączkuje człowieczku, tylko mówie jak jest i nei daje się, oststnio jedna gruba angielka wylała na mnie drink i kurwa powiedziałem jej co myśle o niej - normalnie bym był zwolniony ale mi sie upiekkło, po drugie nie musze mówić Ci dlaczego bo jestes tam sobie jakims małym kimś - ale ja musze być w tym obozie butins, jak bym nie musiał to juz bym nie był - comprende ??
sl01-model: PAJAC - pasuje do Ciebie co ??
Lelum dobrze to ujął - i dodam że moje wnioski nie sa oparte na podstawie znajomości kilku anglików tylko populacji reprezentacyjnej kazdego narodu - czyli klasy średniej niższej.Czasami nawet jak pogadam z normalnym anglikiem - przyznaje mi racje i wstyd niektórem za kulture jaką tu mają.
Jasne ze bym sperdolił choćby dla świętego spokoju, a może i by mi sie spodobało gdyby nie taki jeden co wykorzystywał ludzi na maxa i nie dawał spokoju - bo to pedant był straszny.
Witam na forum, widze ze rozkminiamy tu Butlins od najgorszej strony. Delfin ma duzo racji, nie mowie ze sie z nim we wszystkim zgadzam ale fakt faktem to miejsce reprezentuje dramat socjalny na miare Arizony- Zagorek w dawnym slupskiem (kto widzial wie o co chodzi). Moralna zgnilizna, dewiacje, skurfiale dzieci i Polskie dresiwa (o zgrozo!). I nikt tu sie nie stawia w roli siostry milosierdzia. Co do wypowiedzi w sprawie Pana Radka, to mialem okazje pracowac pod jego kierownictwem i nie powiem zeby robil jakies konkretne problemy ale nie bede zaprzeczal ze jest buraczanym pastuszkiem. Nie byl jakis konkretnym debilem, w koncu trzeba cos soba reprezentowac zeby dostac stanowisko menedzerskie. Natomiast moze dziwic postawa z cyklu 'jak z gowna zrobic cukierek', ktora to wlasnie ten pan reprezentowal. Pazernosc na pieniadze na miare rasowego zyda. Na szczescie nie moje rejony. Sloma...pozdrawiam

Przy okazji pozdrawiam Karola- to jak stary rowerze!!! jak leci po powrocie do PL?? JAk poszla obrona magisterki?? pozdrowki dla Dianki:)
hej moze ktos wie jak wyglada praca w butlins bo jade od wrzesnia i sie waham, wsumie to poza sezonem wiec nie wiem jak to sie tam toczy.prosze o jakies wskazówki.dzieki z góry (mail [email] [gg] )
Pamietajcie ludzie ze nie tylko Butlins jest w Bognor. To piekne miasto z nieograniczonymi mozliwosciami. Zachecam wszystkich - nie bojcie sie - pracy jest wbrod.
Słuchaj a znasz może Grzesia T? Wyjechał do Butlins jakis rok temu, to moj dobry znajomy a teraz nie wiem co sie z nim dzieje.
Hej Mateusz! Dzięki za pozdro, u mnie ok, po obronie, rozglądam się za pracą w kraju. Napisz co u ciebie, na [email] wszystkich chcących wyjechać do butlinsa - skorzystajcie z formularza internetowego na http://www.bournejobs.co.uk/ wystarczy się zalogować i wypełnić application form. tak też się można tam dostac - bez zadnych pośrednikow w stylu lsj. sam jestem tego przykładem - bylem na miejscu, w bognor, szukalem pracy, poszedlem do butlinsa, wpuscili mnie na bramie (!), znalazlem biuro hr, wypelnilem application form, zadzwonili, dostałem pracę.rnjak ktoś chce się czegos dowiedzieć na temat pracy w butlinsie - [email]
application form - butlins bognor regis http://www.butlinsonline.co.uk/recruitment/butlins_application_formbognor.asp praca butlins
http://www.butlinsonline.co.uk/index.cfm?page=2256&group=family
[wpis usunięty]
[wpis usunięty]
[wpis usunięty]
Popieram w 100% powyższą wypowiedź.A miało być tak pięknie miało nie wiać w oczy nam....
Powiem wam że po przeprowadzeniu ankiety wsrod znajomych 80% stwerdzilo ze Butlins jest ok.Fajnie sie tam mieszka poznaje ciekawych ludzi i jest morze za brama i w lecie mozna sie kapac i opalac.Mieszkanie 29 funtow na tydz.Podobno teraz godzin mozna brac i po 50,60 i moja kumpela przez 6 miesiecy 10 tys funtow przywiozla a inna po 4 miesiacach 3,000 wiec jest dobrze.Tylko trzeba oszczednie zyc odkładac nie imprezowac i rozwalac na przyjemnosci bo kasa sie strasznie wtedy rozchodzi.Takze wiekszosc ma mile wspomnienia a ja jestem bardzo wymagajaca i krytyczna wiec stad tam moja negatywna opinia, a angolami nie ma sie co przejmowac.Powodzenia wiec zycze i wielkiej kasy na koncie.Jedzcie bo jednak mozna tam zarobic!
[wpis usunięty]
sorry pomylka sie wkradla 6 miesiecy przywiozla kolo 5 tys funtow
co za glupoty butlins i 5tys za 6mies pracy umre zaraz co za glupota chyab ze tak jak wyzej po godzinach na miescie jakies ..... albo coś bo inaczej fuj fuj
pozdrawiam wszystkich fanow butlinsa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
widze, zejest potrzebna ta matura z matematyki - ....
....moja kumpela przez 6 miesiecy 10 tys funtow przywiozla a inna po 4 miesiacach 3,000 wiec jest dobrze...
Prosze, niech ktos mi wyliczy, w jaki sposob zarabiajac nawet £6 brutto na godz, mozna zaoszczedzic £10,000 w 6 miesiacach.
JA sie zgodze z każdą negatywną wypowiedzią na temat butlinsa. Siedziałem w tym syfie prawie rok i wiem dokładnie co tam sie dzieje i jak pojebani angole tam pracują. NA szczęście moja kariera tam skończyła sie dosyć dawno. Postanowiłem jedynie pojechać na święta, kontrakt świąteczny, podobno dobra kasa.... No i skur*** z butlinsa oczywiście mnie oszukali, ostatnia wypłata o 110 funtów za mała... No i oczywiście nic sobie z tego nie zrobili, dzwoniłem, próbowałem wyjaśneć to potraktowali mnie jak szmate.

PS Siema didi :)
haha 5 tys funow w 6 miesiecy w butlinie hahahaahah to chyba dorabiala nie powiem gdzie nie chce nikogo obrazac ale to bzdury na maksa. jak jest sezon masz za miesiac moze maksymlanie 800 funow jak bedziesz sie prosil o godziny wszedzie. butlins jest dobry na start pozniej trza uciekac bo sie czlek cofa w rozwoju z ta banda debili. Fakt ze mozna poznac fajnych ludzi jest jedynym plusem Butlina. Iwarunki mieszkalne wiele do zyczenia ludzie w namiotach maja nieraz lepiej. zero szacunku do czlowieka ale jak chcesz pic dzien w dzien i chodzic na balety do jaxa za darmo i szarpac sie z ochrona bo sluchasz muzyki lub ze sa 3 osoby w pokoju to to jest to miejsce:). bylem widzialem ucieklem :))
Kochani po co taki dym od razu one naprawde ta kase zaoszczedzily!to moje dobre kumpele ale pracowaly duzo godzin.nic prawie nie wydawaly tylko minimum.Ja tez jestem w szoku bo ja tak jak i cala reszta mialam bidne wyplatki za 2 tyg. 270 funtow.Wiem ze tam nikt nigdy nie mial kasy i generalnie nic sie nieda odlozyc bo nie ma z czego.Pozdrawiam was cieplutko.Caluski.Ja tez splukana przyjechalam,ha ha nie wiem po co tam tyle siedzialam.
siemanko! czy w bognor sprawdzaja zaswiadczenie o niekaralności....wie ktos moze...czy to takie wazne....dajcie znac..pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 41
poprzednia |