Słyszał ktoś o takim pośredniku?

Temat przeniesiony do archwium.
Ośrodek Promocji i Edukacji w Piotrkowie Trybunalskim. Może miał ktoś z was styczność? - www.ope.net.pl
odświerzam
jest ktos kto korzystał z ich usług i moze cos napisać bardzo bym prosił wybieram sie do nich na rozmowe i niewm czego sie spodziewac znajac pośredników to niczego dobrego :) Nawet jeśli ktos był tylko na romowie to mógłby napisac jak to u nich wygląda
prosiłbym o jakąs informacje jak ktos niechce na forum to na meila
[email]
Mam zamiar skorzystać z usług firmy MAXIM INTERNATIONAL EXPLOYMENT AGENCY POLAND z Łodzi ul. Brukowa 14 maja fajne oferty pracy w Anglii ale ządaja pieniędzy 40 zł za wniosek i 670 za załatwienie noclegu i innych spraw na miejscu . Czy ktoś korzystał z usług tej firmy bi juz raz zostałam oszukana peze firme OPE z Piotrkowa Tybunalskiego ul. Młynarska 2 / Jakubczyk i inni i teraz boję się drugio raz ryzykować . Proszę o odpowiedz jesli kotoś korzystał z usług tej firmy. Dzieki pozdrawiam wszystkich oszukanych.
Tak oszuści . nabrali mnie na 130 złotych ,teraz znikneli, ich telefon nie działa. S[prawę zgłosze do prokuratury w Łodzi . Uważaj Jakubczyk i spólka to oszuści. pozdrawiam.
po pierwsze sprawdz w 'google' po drugie na www.oszukany.pl.
Przejrzałam www.oszukani.pl i ni nie ma na temat tej firmy .Prosze o kontakt kogoś kto skorzystał z usług tej firmy i jest zadowolony. W ofercie mejlowej jest zbyt pięknie- dużo ciekawych ofert. A poza tym szok jak robi się tych biednych polaków w konia. Sura cierpnie jak to czytam. Pozdrawiam dzieki za podpowiedz.
widac, ze nie umiesz szukac - na oszukany az 'bebni' na ten temat.
Już zapewne przeczytałeś ze OPE z Piotrokwa Trybunalskiego to oszuści. Nie zawracaj sobie głowy tymi oszustami. Przestrzegam przed www.ope.net.pl
Temat przeniesiony do archwium.