irlandia-kto chetny do pracy na dłuzej ??

Temat przeniesiony do archwium.
witam

szukam chetnych osob ktore chca mieszkac i wyjechac do pracy (do irlandii). poszukuje chetnych które pojada ze mna na dłuzej niz tylko na wakacje!!!!!!!!, osób ktore najbliższa przyszłosc zawodowa chca zwiazac z irlandia!!!!!!!!!!. wyjazd planuje dopiero na poczatku lipca lub na przełomie wrzesien-pażdziernik ale juz teraz szukam chetnych, ktorzy wiedza czego od zycia chca. dobrze by bylo jak by to ktos byl z poznania ale to nie koniecznosc moga byc ludzie z calej polski. dobrze by bylo zeby ktos mial juz jakies doswiadczenie zwiazane z tym krajem i żeby znał jezyk angielski w stopniu pozwalajacym na swobodna komunikacje :) (tak jak ja- pracowalem w zeszłym roku w irlandii w okresie wakacyjnym a w tym roku jade tam i chce tam zostac :) ) kontakt [email] [gg]

pozdrawiam
Dopisuje sie do twojej listy jak cie to interesuje,Jestem zainteresowany wyjazdem do pracy.Mam 19 lat.Ciagle sledze internet i szlak mnie trafia bo nic nie moge znalezc.Nie pracowalem jeszcze za granica jezyk angielski znam na poziomie srednim.Moglbym wykonywac kazda prace fizyczna. Jestem z wojewodztwa zachodnio-pomorskiego.Jak mozesz daj odpowiedz. Znam ciekawa strony o pracy przykladowa: http://www.gumtree.com (ogłoszenia z Londyn)
nr [gg] [email]

« 

Pomoc językowa

Zostaw uwagę