Impel-czy ktoś zna tego pośrednika?

Temat przeniesiony do archwium.
Mam zapytanie. Czy ktoś zna lub słyszał coś o firmie Impel z Wrocławia. Dostałem od nich propozycję pracy za granicą i nie wiem czy firma jest wiarygodna. Byłbym wdzięczny za każdą informację o nich.
to ci od usług porządkowych?
pewnie się przebranżowili, bo pamiętam był głośny smród w ich sprawie, jedna instytucja powierzyła im sprzątanie, a oni pokradli gaśnice im, także wtedy jako firma byli niewiarygodni, teraz nie wiem.
Trudno powiedzieć. w tej chwili są spółką akcyjną i zajmują się doradztwem i pośrednictwem w sprawach pracowniczych. Na stronach internetowych wygląda to poważnie, ale którz to wie.
Sprawdź notowania ich akcji na giełdzie i wtedy się dowiesz czy inwestorzy mają do tej firmy zaufanie :)
Mnie też ciekawi czy ktoś z nimi pojechał do pracy, czy są wiarygodni i niebiorą prowizji?
Ja wylasnie wybieram od nich do Anglii i jak na razie nie mam zadnych zastrzezen..udzielili mi odpowiedzi na wszystkie pytanie, umowe oraz bilet dostalam na czas... o dokladnym terminie wyjazdu wiedzialm zanim dostalam bilet..;)rnbardzo mi to ulatwilo przygotowanie sie do 6-cio miesiecznego wyjazdu..ja jestem zadowolona z ich uslug
Widzę, że Impel jest bardzo popularnym tematem tego tygodnia:) Ja jestem z chłopakiem w Castelford i pracujemy w Pioneerze za pośrednictwem Implema.Nie pobieraja żadnych opłat, jeszcze builet w dwie strony opłacają.m Nie ma żadnych zastrzeżeń co do firmy. Zawsze służą pomocą, jak coś jest nietak. Owszem mogliby w fabryce płacić więcej, ale słyszałam, że maja być jakieś podwyżki:). Ludzie nie bójcie się jechać za pośrednictwem duzych agencji, oni są gwarancja bezpieczeństwa przez sama dbałość o wizerunek firmy. Teraz sa nowe nabory przyjeżdzajcie, bedzie raźniej!!!!
Ja byłam zatrudniona przez impel w jednym z większych banków w warszawie ( w recepcji) i byłam bardzo zadowolona..teraz jestem juz konkretnie w tym banku w konkretnym departamencie. Nie wiedziałam że organizuja wyjazdy za granicę?! fajnie. Jakby coś ja polecam!!! :) pozdrowienia dla p.Ewy - szefowej z Impela ;)
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa