Siemka wszystkim!
Szukam kontaktu z Polakami w Manchesterze.
Wiek 18- 25.
Plec obojetna.
W jakim celu? Troszke mi sie nudzi w tym duzym miescie. A znajomych nigdy za wiele :P
PS. Sorry za brak polskiej czcionki.
e-mail: [email]
Hejka Monia. Mieszkam w Manchesterze. Moj gg to 31648, email [email] .
[konto usunięte]
30 maj 2006
Mozesz zajrzeć tutaj na forum.manchester24.pl
Patrycja125
10 cze 2007
Czesc nazywam sie Patrycja i od prawie roku mieszkam w Manchesterze. Bardzo chccialabym poznac nowych ludzi, gdyz niestety nie ma jeszcze za wielu przyjaciol w tym wielkim miescie. Prosze piszcie, jesli jestescie xainteresowani.
Patrycja125
10 cze 2007
Czesc nazywam sie Patrycja i od prawie roku mieszkam w Manchesterze. Bardzo chccialabym poznac nowych ludzi, gdyz niestety nie ma jeszcze za wielu przyjaciol w tym wielkim miescie. Prosze piszcie, jesli jestescie xainteresowani.
Patrycja125
10 cze 2007
Patrycja125
10 cze 2007
Moj e-mail to [email]
TomekNE
30 cze 2007
Witam!
Mieszkam w Manchesterze jak ktos chce pogadac moje [gg]
kochanie2
18 gru 2007
Hejka mieszkam w Manchester i tutaj również pracuje,jest mi tu dobrze.Mam faceta ale brak mi kogoś do szczerego pogadania może kogoś w rodzaju przyjaciółki.
grapka
21 gru 2007
hej ja tez szukam znajomych mam 22 lata moje [gg] = buziaczki
Loanka17
28 gru 2007
czesc monia!
mam na imie patrycja i mieszkam w manchesterze. moj email: [email] a moje gg to: 1367489
hej mam 16 lat i jestem tu niecaly rok i nadal nie znalazlam swojej kumpeli do pogadania i do wyglupiania sie;) jak cos to piszcie na gg 1[tel]
ona28:)
12 maj 2009
cześć .jestem w Manchesterze od pół roku i szukam kogoś do pogadania o tutejszych realiach.moje [gg] ,pozdrowionka
caterinans
05 sty 2010
Hey. Jestem w Manchesterze juz od ponad roku i tez nie mam tu zadnej kolezanki na zakupy, polotkowanie, itd. Jestem otwarta na nowe znajomosci. Podaje moje [gg] . Pozdrawiam:)
monika89r
25 kwi 2011
Hej. Jestem w Manchesterze dopiero od 3 miesiecy i tez nie mam tu rzadnych znajomych. Jestem otwarta na nowe znajomosci. Moj adress email to [email]