Szkocja-Calwie,Starling

Temat przeniesiony do archwium.
Witam serdecznie...wyjechalam sobie na wakacje i trafilam do super ludzi...mam prace w sklepie...mieszkanko obok-narazie sie remontuje,dlatego mieszkam u nich w domku...ale tylko max.do konca tygodnia....coz chcialam powiedziec...
Potrzebuja wiecej dziewczat do pracy, tak jak napisalam wszystko okolice Folkirk, maja kilka sklepow,potrzebuja 3-4 dziewczat...praca nie ma nic wspolnego z praca ciezka...oczywiscie to nie sa wakacje...ale powiem szczerze warto tutaj przyjechac. Ok a teraz wiecej szczegolow na temat samej pracy. Praca w sklepie...max45 godz.tygodniowo za darmo mieszkano...to znaczy bez sciemnania, pokoj w domku...w ktorym ja niedlugo mam zamieszkac. Praca na wakacje i na dluzej. Charlie ma zamiar przyleciec do Gdanska ze mna w niedlugim czasie...wiec jest szansa na spotkanie osobiscie. Mysle co jeszcze moge napisac, aha no tak...jezyk-potrzebny jest w stopniu komunikatywnym...bo przeciez mowimy o pracy w sklepie...ok Piszcie na maila
[email] albo na moj [email] z gory mowie, ze wole maile, poniewaz nie wiem jak czesto bede teraz na internecie aha moj numer telefoniku (szkocki) [tel]najlepiej dzwonic po 23 polskiego czasu
Chcialabym tylko dopisac, ze dziewczyny mieszkalyby ze mna w domu!

« 

Egzaminy

»

Pomoc językowa