Instytut Języków Europejskich Piotrków Trybunalski

Temat przeniesiony do archwium.
CZEść. Mam takie pytanko, czy ktoś zamierza wyjechać do pracy za pośrednictwem tej firmy. ja wpłaciłem pieniądze i miałem jechasć 15 czerwca. Teraz okazało się że polak będący w Anglii który jest odpowiedzialny za załatwienie pracy wyjechał na urlop, a mój wyjazd przeniesiono na początek lipca. nie wiem co mam o trym myśleć. czy jest jeszcze ktoś z grupy komu przełożono wyjazd, a może jest ktoś kto już pracuje w Angli za pośrednictwem tej firmy???????????/
czesc. moj chlopak mial jechac z ta firma na paczatku czerwca. wplacil na szczescie tylko 124zl za przetlumaczenie aplikacji i wyslanie do pracodawcy angielskiego, tak powiedzial pan Bedka.Na rozmowie bylismy 17 maja i do tej pory sie nieodezwal, a mial to zrobic w ciagu tygodnia i od tego momentu moj chlopak mial zbierac dokumenty. Od tamtej pory nikt sie nieodezwal, nie odpowiadaja na e-maile. Mowil ze wlasnie wtedy wyjezdza grupa ludzi z ILAWY i ze dobrze by bylo jakby i moj chlopk zdazyl z nimi jechac. W umowie pisze ze od momentu dostarczenia wszystkich dokumentow oni maja 45 dni na zlozenia oferty pracy, a w rzeczywistosci powiedzial inaczej. zeby wywiazac sie z umowy wysle mu kopie dokumentow. jak nie bedzie zadnej odpowiedzi to przejade sie tam ale nie sama.
CZEŚĆ
JA TEŻ PISAŁAM DO TEJ FIRMY OFERUJĄ PRACĘ BEZ ZNAJOMOŚCI JĘZYKA JAKO SPRZĄTACZKA,DZWONIŁAM DO NICH I KAZALI MI PRZYJECHAĆ NA ROZMOWĘ,POWIEDZIELI ŻE POTEM SIĘ CZEKA DO MIESIĄCA NA KONTAKT I WYJAZD NIEWIEM CO MAM O TYM MYŚLEĆ DOBRZE ŻE JEST TO FORUM BO CHCIAŻ LUDZIE MOGĄ SOBIE POMAGAĆ I DOWIEDZIEĆ SIĘ O TAKICH NIEUCZCIWYCH FIRMACH.POZDRAWIAM.
siema
ponizej zalaczam link szerzej opisujacy dzialalnosc pana Bedki. Poczytajcie i wtedy zdecydujcie, ale... nie polecam
http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=720&w=37160854&a=37160854
pozdrawiam
cze. tez bylem niedawno u nich, na koniec lipca. jade w poniedzialek. jak dojade to napisze co jest grane. pozdro.
Witam ja byłem w lipcu n rozmowie u pana w Piotrkowie i powiem mwam jest jedna i to wielka ściema ponieważ nie można chcieć byście zapłacili mu pieniądze bo to jest nielegalne a po drógie wyjazdy są tez takie że masakra. Ja tam zadałem mu pytanie dlaczego nie poda Całej nazwy zakładu do którego mielibyśmy jechać to odpowiedizał że całej nie zna!! Jak można nie wiedziec o firmie czegoś lub Adresu nei wspomne pełnej nazwy jak sie wysyła ludzi tam i POBIERA ZA TO PIENIĄDZE!! NIE JEDZCIE TAM JA JADE ZA 10 DNI Z AGENCJI POLISH STAFF I JEST WSZYSTKO COOL. POLECAM TA AGENCJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"nowy69 (gość) 14 Sie 2006, 07:03 odpowiedz Zgłoś wpis do usunięcia
wysłano z: *.piotrkow.net.pl
cze. tez bylem niedawno u nich, na koniec lipca. jade w poniedzialek. jak dojade to napisze co jest grane. pozdro. "

========

jedyny pozytywny komentarz
nowy 69
wysłano z piotrkow net

bez komeztarza - żałosne
Chcialem wszystkich ostrzec przed Cezarym Bedka i jego angielskimi wpolpracownikami z firmy Benecare(www.benecare.co.uk).To sa zwykli oszusci i niekompetentni ludzie.Wyjechalem za posrednictwem tego zlodzieja i czekalem na prace 6 tygodni,po czym zalatwilem ja sobie sam.Kosztowalo mnie to troche nerwow i pieniedzy.PAMIETAJCIE TO OSZUST.JAK WROCE DO POLSKI W ODWIEDZINY TO GO ZALATWIE,BO MIESZKAM NIEDALEKO NIEGO.UWAZAJCIE TEZ NA BENECARE LTD.PROWADZONA PRZEZ NIEJAKA JOLANTE ROSIAK-GRZESIAK I TOMASZA FOCZPANSKIEGO,KTORYCH BEDKA JEST PRZEDSTAWICIELEM.SZKODA SLOW,BO KSIAZKE MOZNABY NAPISAC.CHCESZ WIEDZIEC WIECEJ-DZWON [tel]
POZDRAWIAM
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Inne strony do nauki języków