fabryka suszarek bebn. (halifax)pracowal tam ktos?

Temat przeniesiony do archwium.
121-150 z 575
Czy moglby ktos przypomniec godziny pracy dla dziennej i nocnej zmiany?
orientuje sie tylko na dzienna zmiane od pn do czw od 7.35 do 17tej a w pt od 7.35 do 15.35
Z tego co pamietam to nocna zmiana zaczynala sie o 17 a konczyla jakos po 2. Moze ktos to zweryfikowac?
Czy na rozmowie pytali Was o to na ktorej zmianie chcecie pracowac?
czy ktos wie jak było dzis w Wawie na rozmowach i czy zostały jeszcze wolne posady jakies i czy ktos kalkulował ten wyjazd wogóle czy to sie opłaca bo niewiem czy sie zdecydowac na ten wyjazd niskie zaroibki a spore koszty utrzymania i czy wiece czy to tylko 3 miesiace czy moze wiecej
ta babka na spotkaniu mówiła, że niektórzy Polacy pracuja tam nawet kilka lat zależy jak się będziesz starał!a co kasy to rzeczywiście trzeba to dokładnie policzyć!
czy ktoś pytał czy tam płaca tygodniówki czy miesięcznie(jak miesięcznie to dziwne nie?)
Z tego co zrozumialem to placa miesiecznie. 15 kazdego miesiaca. Jestem ciekaw jak bedzie z pierwsza wyplata. Niektorzy beda mieli przepracowane tylko pol miesiaca...
wiecie moze kiedy sa te wyjazdy? tylko w sierpniu?
wyjazdy są co 2 tyg. pierwszy 24 sierpnia,31, i potem jeszcze 2 we wrześniu
byliśmy na rozmowie w Warszawie 08.08. i do tej pory nikt się do mnie nie odezwał. czy to znaczy że się niezakwalifikowałam
ja tez byłem 08.08. i jak to tej narazie brak odezwu
ja tez bylem 08.08 i nikt nie pisze i nie dzwoni moze to znaczy ze niedostalismy sie? ponoc trzeba czekac 2dni
W pierwszej kolejnosci mieli informowac ludzi, ktorzy chca wyjechac 24. Jesli ktos pisal sie na inny termin to pewnie zostanie poinformowany o przyjeciu pozniej.
za mieszkanie 50 funtów,w leeds obok miasto za cały dom płaciłam 110,ale trudno jak trzeba to trzeba jest ktos może zorientowany ile kasy trzeba mieć na początek jade 24 chyba
witam wszystkich:) byłem 9 na rozmowie w wawie zglosiłem sie na drugi termin odpowiedz mają dac na pcztku następnego tygodnia. zrobiłem małe obliczenia i sytuacja przedstawia się następujaco: wypłata to gwarantowane 1020Ł na miesięc BRUTTO. PO ODJECIU PODATKU 22% POZOSTAJE 796Ł po odjeciu insuranca 11% pozostaje 709Ł po odjęciu mieszkania200Ł pozostaje 509ł po odjeciu dojazdu 65ł pozostaje 444Ł na miesiac czyli 111 na tydzień a jeszcze pozostaje pożywienie jakieś 25 tygodniowo czyli pozostanie ok 85ł na czysto tygoniowo czy to duzo sami ocencie. Nie wliczałem nadgodzin bo nie wiadomo czy będą i nocnej zmiany. pozdrawiam wszystkich pa
Troszeczke wyzej - wyliczylam net zarobku. Ty nie wzieles pod uwage, ze jak masz tax code - to mozesz miec kwote wolna od podatku, (5035 na rok) pierwszy prog podatkowy to 10% a pozniej 22%. Jest tez kwota wolna od ubezpieczenia (cos ok 90) zanim placisz te 11%. Moje wyliczenia byly wg tego.
Czy ktoś może powiedzieć co to jest "E111 for your health insurance".Jest to umieszczone w odpowiedzi którą dostałam od Crosslee plc.Mimo różnych opinii wyjeżdzam 24-go.
E111 TO JEST CHYBA UBEZIECZENIE POLSKIE JAKIE TRZEBA ZABRAĆ ZE SOBĄ Z FUNDUSZU ZDROWIA
Hejka,
czy na tym spotkaniu była mowa o jakimś zbiorowym transporcie do Halifaxu (jeśli tak, to jaki był podany jego koszt i z jakiego miasta się rusza w trasę ?), czy każdy załatwia go sobie na własną rękę ?
Ile osób było na spotkaniu ?
transport jest grupowy. koszt to 410 zlotych. wyjazd ze szczecina. u mnie na spotkaniu bylo 5 osob
Ktos jeszcze dostal info o wyjezdzie?
Dostałem zaproszenie na rozmowę w wa-wie Byłem i dostałem odpowiedz.
Strona tej firmy to http://www.crosslee.co.uk/ dla żądnych wiedzy 
A i jeszcze cos gdyby ktoś chciał się dowiedzieć coś o firmie która organizuje te spotkania to http://www.crossleehrsolutions.co.uk/ 
Nie o to mi chodzi. Dostales maila z info jakie masz dokumenty przygotowac? Chodzi mi o ten E111.
Na spotkaniu bylem 7 i od tamtej pory dostalem tylko maila o przyjeciu. Nadal czekam na te dokladniejsze informacje, ktore mieli mi podeslac...
Czesc!
ja byłem 08.08 w W-wa i tez nie dostałem odpowiedzi.
nie ma juz E111. teraz to sie nazywa EKUZ(Europejska Karta Ubezpieczenia Zdrowotnego). Prawo do otrzymania Europejskiej Karty Ubezpieczenia Zdrowotnego mają osoby ubezpieczone w Narodowym Funduszu Zdrowia. Wydaja te karty placacym skladki, czyli uczen, student badz rejestracja w urzedzie pracy. Jesli ktos tych wymogow nie spelnia to niech nie liczy na ta karte:):):)
witam wszystkich.dopiero znalazłem to forum dlatego nie pisalem wczesniej.ja również byłem na rozmowie w Wa-wie 09.08 na 14. przedwczoraj dostalem e-mail z wiadomoscia ze zostalem zakwalifikowany. no i mam dylemat czy sie zdecydowac na ten wyjazd. czy ktos juz podjął decyzje w zwiazku z wyjazdem na 24.08 ze szcecina????CZY KTOS Z WAS JEDZIE 24.08???
Ja jade 24 :)
swietnie!!!skąd wyjezdzasz? dostałeś juz jakis oficjalny kontrakt??jakie niezbedne dokumenty trzeba ze sobą wziasc???
Do Szczecina zamierzam jechac z Kielc.
Do tej pory dostalem tylko maila, w ktorym informuja mnie ze zostalem przyjety i ze niedlugo przysla bardziej szczegolowe informacje. Dziwi mnie to, ze osoby ktore mialy termin spotkania po 7 sierpnia otrzymaly juz maila z dokladniejszymi informacjiami a ja nadal czekam :/
Temat przeniesiony do archwium.
121-150 z 575

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa