ile zarabia analityk w UK?

Temat przeniesiony do archwium.
mam pytanie:ile może zarobić analityk danych lub administrator baz danych w Anglii? może ktoś się orientuje...
jak w IT to wejdz na te strony:
www.cwjobs.co.uk
www.reed.co.uk
www.gumtree.com
Mój brat jako analityk zarabia ok.2000£ a moze więcej nie pamiętam;) w każdym razie coś około tego...
tak, moze nawet troszeczke wiecej - to jest stawka brutto
Właśnie do mnie dzwonił i na moje pytanie ile zarabia 'na rękę' powiedział że więcej niż 2tys... ale chyba będzie zakładał działalność własną gdyż wówczas powinnien zarobić więcej.
Pozdrawaim
dzięki wielkie...właśnie rozważamy wyjazd do Anglii i chciałam rozeznać sytuację. kaśkaaaa - a miał problemy ze znalezieniem tam pracy? znał perfect angielski? będę wdzięczna za info...z góry dzięki
aha,jeszcze jedno - szukał pracy bezpośrednio czy przez jakąś agencję w Polsce?
czesc:)
mój brat szukał pracy w Anglii juz w Polsce przez angielską angencję którą znalazł w internecie. Babeczka z tej agencji dzwoniła do niego i ustalała mu telefoniczne rozmowy z pracodawcami, odbył takich rozmów dość trochę.
Jeśli chodzi o znajomość angielskiego to on sam powiedziałby pewnie ze zna go tylko troszkę;) ale to nie będzie obiektywna ocena zapewniam;) znał jak na mój gust bardzo dobrze, nie miał jednak obycia z językiem na codzień, w swojej pracy tu w Polsce angielskim operował w trakcie ustalania szczegółów projektów dla np. Belgów. Teraz radzi sobie świetnie, nie narzeka, chce otworzyc jak juz pisałam własną działalność coby więcej kasy zarobić...
jesli masz mozliwość pracy za granicą to szczerze doradzam, juz teraz brat dostał ofertę ze starej pracy w Polsce, ze jeśli tylkozechce wrócić to mu podniosą pensję na 10tys! dla mnie meksyk jak na polskie warunki...
no cóz dopiero teraz go docenili, ale lepiej późno niż wcale:)
Pozdrawiam kaśkaaaa
jak szukasz pracy to wejdz na te strony ktore podalam wyzej - tam jest zawsze duzo ofert.
dzięki, dodaliście mi troche otuchy :)
Temat przeniesiony do archwium.

Zostaw uwagę