Islandia uwaga na oszustów pracy!

Temat przeniesiony do archwium.
Witam!Uwaga na firme Voot i ich ludzi werbujacych do pracy w Islandi z adresem mailowymJANUSZ BOGDAŃSKI [email] 2000euro co jest nie prawda gdyz z samych godzin zeby zarobic 2000euro trzeba by było pracowac2 miesiace po 12h dziennie.Płaca 600koron islandzkich na godzine,i zata kwote trzeba sie samemu wyzywic.Voot Import - Export ehf Iceland Óskar Þórðarson.
czesc staram albo raczej staralam sie o prace w firmie Voot import export wlasnie przez posrednictwo p. Bogdanskiego i po Twoim wpisie mam duze watpliwosci co do tego wyjazdu mam prosbe o napisanie wiecej o tej pracy
Po pierwsze to najpierw dowiedz sie jak sie pisze nazwisko... I nie oszukuj ludzi, bo jezeli byles tam to zarobiles 2000euro nie w 2 miesiace tylko w miesiac... I plakales zeby moc pracowac po 12 godzin+ nadgodziny bez przerwy na kawe!
Pani Alicjo! Ma pani numer do biura wiec wszelkie pytania i watpliwosci prosze kierowac tam nie do jakiegos niezadowolonego pracownika...
PANI ALICJO!rnPROSZE SIE SKONTAKTOWAC Z NASZYM BIUREM W GDANSKU UL.PIWNA 1,rnLUB BEZPOSREDNIO ZE MNA TEL. [tel].rnPROSZE NIE WIERZYC W TE BZDURY KTORE WYPISUJE esmeralda.
Witam,
chcialabym sie dowiedziec skad masz takie informacje skoro tu nie byles.
ja wlasnie jestem tu i pracuje w tej firmie 3 m-ce jest tez moj maz ktory w Islandii jest od stycznia, wlasnie skonczyl sie jemu kontrak i przedluza na nastepne pol roku.
Chcialabym sie dowiedziec gdzie na zachodzie mozna zarobic 2000 euro w 8 godzin,
z tego co wiem to wszedzie pracuja po 10-12 godzin dziennie zeby zarobicok 2000 euro. Owszem zarabiaja ludzie wiecej ale znaja perfekt jezyki oraz maja stale pobyty w danym kraju.
Pozdrowienia
co to za jakas esmeralda jak mozesz wygadywac takie bzdury na moja rodzine jak cie dopadne to ci nogi z dupy powyrywam
za ciebie pojedzie milion osob ktorym bedzie tam odpowiadało...co to za bzdury ja niewiem ...co za ludzie.....jak sobie chcesz gnij w polsce
milion osób???? chyba cie pogieło. Nie wierzcie im.
Dzięki za informacje ,dzwoniłam na podany przez pana numer telefonu może za pużno bo o19 zadzwonie innymrazem
Jakbys chciala wiecej wiedziec na temat tej pracy to jest biuro w Gdansku
nie znam numeru telefonu ale jak sie dowiem to znam znac przez forum.
Pozdrowienia
Halina
Dlaczego jestes tak wrogo nastawiona do tej firmy czy ktos z twoich znajomych tam pracuje lub pracowal Z tego co wiem to oni maja tez biuro w Gdansku wiec mozna sie dowiedziec wiecej informacji
esmeraldo dlaczego sie ukrywasz i tak wiemy kim jestes twoje nazwisko to Rybicki Jerzy i mieszkasz w gdansku
hehehe
Szanowna Pani!Wszystko co napisałam o firmie Voot i zarobkach jest prawdą.Pan Bogdański wprowadza Państwa w błąd gdyz to jest jego praca zwerbowac jak naj wiecej osób.Oto komentarze na temat Voot i Pana Bogdańskiego http://www.networkpl.com/forum/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&
topic=4436&forum=41
Przepraszam prosze wpisac ten link:http://www.google.pl/search?hl=pl&q=voot+to+oszusci&btnG=Szukaj+w+Google&lr=
czy dowiedzialaś się czegoś ofirmie voot jestem bardzo zainteresowana
prosze pania trafilem przypadkowo na pani posta wypisuje pani naprawde bzdury z tego co przeczytalem musi pani maz bardzo cieszko pracowac na te 2000 tys. euro po 12 odzin pierwsze slysze zeby na zachodzie trzeba bylo pracowac az 12 godzin ja prosze pania pracuje po 8 godzin dziennie w tygodniu jesto z rzedu 40 godzin nie jestem wykrztalcony jestem zwyklym pracownikie i zarabiam 2600 euro miesiecznie moi koledzy rowniesz zarabiaja tyle samo nawet wiecej przy 8 godzinach dziennie ale sa tacy ktorzy zarabiaja mniej wszystoko zalezy jaka prace sie wykonuje
Temat przeniesiony do archwium.