Tanie rozmowy z Anglii(O2) na Polską stacjonarkę

Temat przeniesiony do archwium.
Witam.
Potrzebuje informacji na temat tanich rozmów z Anglii z sieci O2 (karta)na Polską stacjonarkę.Narazie wiem tylko tyle, ze kody juz nie dzialają a jak sie dzwoni pod jakiś tam nr tel. to pobieraja 5 funtow za które nie zawsze można sobie dluzej pogadac ale niby i tak jest taniej.Zastanawia mnie czy ta promocja nie dziala tylko wtedy jak sie ma darmowe minuty do wykorzystania albo abonament.
Pozdrawiam
Czesc mam podobny problem jak wiekszosc polakow w UK szukam tanich rozmow z kom.na (karteO2) do polski na stacjonarny.Czy jest jakis sposob na tanie dzwonienie czy jest jakis tani numerek czy zawsze musi byc pobierana oplata lokalna za min. polaczenie i dotego kilka pensow za niby tanie polaczenie.W calosci to wszystko w zasadzie daje od ok.5 do 10 pensow/min. POMOCY CZY JEST COS TANSZEGO!!!!!!! ???????? DZIEKUJE!
Jak dzwonić z telefonu komórkowego do Polski za 1p?

1. Wyślij sms o treści ‘ROZMOWA‘ na numer 83006. Koszt sms to £3. W zamian dostajesz £3 kredytu na rozmowy międzynarodowe. Aby doładować konto o £5 wyślij sms o tej samej treści 'ROZMOWA' na numer 80550.

2. Następnie dzwoń poprzez wykręcenie najpierw numeru [tel]lub [tel]. Posłuchaj powitania i wykręć polski numer np. [tel]…

Jak dzwonić do Polski z telefonu stacjonarnego?

1. Aby dzwonić z telefonu stacjonarnego po prostu wykręć numer [tel]aby dostać £1 kredytu na rozmowy.

2. Następnie wykręć numer dostępowy [tel]lub [tel].

Tanie rozmowy telefoniczne do Polski za telfonu stacjonarnego za 1p/minWybór numeru dostępowego zależy od Ciebie! Jeśli dzwonisz z telefonu komórkowego to najlepszą opcją może być wybranie numeru 0207 gdyż połączenia będą wtedy wliczane w Twoje darmowe minuty. Jeśli natomiast dzwonisz z telefonu stacjonarnego BT to najczęściej rozmowy na numer 0800 są bezpłatne.

Tip: Za £3 dostajesz 300min na rozmowy do Polski. Minuty ci schodzą z darmowych minut! Darmowe wieczory też sie wliczają. To naprawde jest tanio. Najlepiej doładować jest za £5 funtów wtedy dostajesz więcej minut i oszczędzasz na wysłaniu sms-a.

WSZYSTKIE INFO NA STRONIE: POLISHSTUDENT.CO.UK

LINK:
http://polishstudent.co.uk/2008/09/04/tanie-rozmowy-polski-anglii/
a moze mi ktos wytlumaczyc dlaczego tak jest ze doladowalem za te 5f noi mialem te 500 tylko z pozostalych 5 (doladowalem za 10f w sumie) zabralo mi cala kase za dzwonienie na ten numer dostepowy [tel]? jak to zrobic zeby to faktycznie tanio wyszlo ?? wygladalo to tak u mnie - doladowalem za 10f karte o2 , nastepnie wyslalem smsa i doladowalo mi to konto za 5f na rozmowy do polski 1p/min na stacjonarne itp. zadzwonilem do domu gadalem jakies 10 min , nastepnie zadzwonilem na tel kom rowniez przez numer dostepowy , zadzwonilem 2 raz i nie zostalo juz nic na koncie tym o2. niewiem jak to zrobic albo co robie nie tak ?

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa

Zostaw uwagę