Szukam osób które wyjeżdżają z SGI do Ocado !!

Temat przeniesiony do archwium.
Witam,
szukam osób które w najbliższym czasie wyjeżdżają do pracy w Ocado z SGI w Katowicach.SGI załatwia pracę ale nie mieszkanie.Razem można coś wynająć.Napewno będzie taniej:) moj e-mail: [email]
Co prawda post jest dosc dawny, ale wlasnie znalazlam w necie to biuro i aktualnie tez oferuja prace w magazynie Ocado pod Londynem od sierpnia. Czy ktos planuje tam wyjazd za ich posrednictwem (SGI z Katowic) lub lepiej moze ktos byl tam i moze sie podzielic doswiadczeniami z tego wyjazdu? Czy warto korzystac z ich posrednictwa?
witam.

Chciałam sie zapytac, skąd wiesz , że będą przyjecia od sierpnia?
pozdrawiam:-)
Na ich stronie sgipolska.pl jest info o tej pracy, dzwonilam do nich i powiedzieli, ze beda przeprowadzac rekrutacje na sierpien. Czy ktos pracowal lub aktualnie pracuje w Ocado i moze powiedziec cos na temat tej pracy (podobno niska temperatura)?
Podaj mi e-maila, to ci napisze informacje na ten temat.
Pozdrawiam:-)
Rozumiem, ze masz jakies doswiadczenia zwiazane z wyjazdem z tego biura? [email]
cześć, ja również widziałam niedawno ogloszenie do tego magazynu, i wysłalam do nich cv, czy możesz mi wysłać jakies informacje na ten temat mój [email]
Temat przeniesiony do archwium.