Brighton

Temat przeniesiony do archwium.
Hey :D
Mam pewne pytanie do ludzi, którzy jadą za granicę w poszukiwaniu dobrej pracy :) Ja mam 18 lat i mam zamiar pojechać ze znajomym do Birghton do pracy. Mogę pracowac w bardze, zmywać...:) byle podszlifować jezyk i zarobić cios...zawsze poznam wartość pieniędzy :) Móglby mi ktoś napisac, jak jest w Brighton...czy akcent jest rzeczywiscie tak trudny do "zrozumienia"...:) bd wdzięczna.
Hej :), byłam w BTN kilka tygodni temu po raz pierwszy ... i na pewno nie ostatni :). Od strony turystycznej miasto PIęKNE, zakochałam się normalnie :). Zwłaszcza Royal Pavilion, mrrr :). Co do akcentu to hmmm większych problemów ze zrozumieniem ludzi nie miałam, a nawet jeśli jakieś się zdarzały to ludzie są tam naprawdę mili i wszystko Ci powtórzą :). Powiem Ci, że też myślałam o wyjeździe tam do pracy w wakacje, ale z tego co wiem, to w wakacje ciężko tam z robotą - kupa studentów i w ogóle ;/. Zresztą sama nie pojadę, zawsze to raźniej z kimś :). A skąd jesteś jeśli mogę zapytać?? :) Pozdrawiam :).
Witam! A czy mógłyś powiedzieć coś więcej na temat pracy... Czy w kwietniu jest szansa, że znajdzie się coś do roboty czy nie bardzo?! I jeszcze jedno, jak wyglądają cenowo sprawy związane z wynajęciem pokoju?! Jeśli coś Ci wiadomo na ten temat to napisz, ok?! Będę wdzięczna! Pozdrawiam!!
Cieszę się, że przybliżyłaś mi trochę to wszystko. Ja mam tam kuzynkę i chcę po prostu zarobić coś na wakacje. Mam nadzieję, że mi się uda...mimo wszystko :D
A jestem spod Zielonej Góry :)
witam wejdz tutaj www.brighton.com.pl forum dopiero co sie rozwija ale dowiesz sie co i jak.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie