Ti2projects - sortowanie odzieży

Temat przeniesiony do archwium.
Cześć! Czy ktoś pracował już przy sortowaniu odzieży z biura ti2projects z Opola?
Czy to biuro jest wiarygodne? Czy ktoś słyszał lub jechal do pracy z tego biura?
Albo wie ktoś jak ta praca konkretnie wygląda?
Pozdrawiam
Czesc:)ja tez szukam kogos kto juz byl tam, ja bylam juz w tym biurze i zlorzylam papiery,z tego co wiem (ale nie na 100%)to to biuro jest ok.Wiem ze napewno jest ok praca z tego biura ale do budownictwa bo moj sasiad jezdzil.Jak bys cos wiecej wiedzial napisz:):)
Z checia wyslala bym ci emaila ale moja inteligentna poczta:)nie zawsze dziala ale bede prubowac!byles tam w tym biurze jesli tak napisz co ci powiedzieli zobaczymy czy to samo co mi:D
Hej!
Tak byłem tam i czekam teraz na wyrobienie tego pozwolenia! Jeżeli chodzi o kobiety to mają jakąś tam normę do wyrobienia tygodniową (ale przez pierwsze dwa tygodnie ona nie obowiązuje) juz nie pamietam dokładnie ile kg :( i jeżeli to wyrobią to nie płacą wtedy za mieszkanie (normalna odpłatność za mieszkanie to 40 euro/tydz.) soboty i niedziele są wolne przewaznie! rzadko sie zdarza aby w sobote isc do pracy
a jezeli chodzi o mężczyzn to pracują przy wynoszeniu tych ciuchów do prasy a później do kontenerów! Mężczyźni nie płacą za mieszkanie! Praca jest w Rotterdamie lub Dordrechcie! Ubezpieczenie o ile dobrze pamiętam wynosi 21,50 euro/tydz. ale można wykupić sobie w Polsce bo taniej wychodzi lecz z zaznaczeniem, że wyjeżdża się za granicę do pracy! Pozdrówka PS. Daj znać jak będziesz jeszcze coś wiedzieć ;))
Składałaś już tam papiery? Bo ja już 3 tydzień czekam na pozwolenie!
Miłego dnia
Dzieki!a o jakie ubezpieczenie chodzi?ja place skladki w zus ale czy to o takie chodzi?tamte reszte informacji to tez mi mowili jak tam bylam, ja tez zlozylam papiery (12 lutego)i czekam.Dzwonilam spytac o wyjazd ale facet pow ze papiery sprawdzaja i ze on zadzwoni.Moja kuzynka ma tam dzisiaj jechac to moze czegos nowego sie dowie to jeszcze napisze.A moge wiedziec skad jestes,ile lat masz?Bo ja mam 19 i troche sie boje:(
Hej!
Chodzi o ubezpieczenie, które musisz płacić będąc tam to wychdziło 21,75 euro/tydz. (chyba) ale można też sobie wykupić jadąc zagranicę w Polsce i wychodzi taniej bo to kosztuje ok. 200zł na pół roku! tylko wykupując takieg ubezpieczenie musi być zaznaczone, że jedziesz do pracy za granicę a nie turystyczne!
Ja mam 25 wiosen juz ;)) jadę z dziewczyną i jej koleżanką, a jestem z okolic Kluczborka
Pozdro
no to fajnie:):)moze sama nie bede:)a z tego co ja wiem to ta miejscowosc do ktorej sie jedzie(nie jestem pewna) nazywa sie DORDRECHT!jak mozesz to daj znac jak bys wiedzial cos o wyjezdzie swoim jak by dzwonili itp ok:):):)
:)a mowili wam ze kobiety i mezczyzni mieszkaja osobno, w osobnych domkach?!
Hej, bylem na urlopie ;))
O tym, że osobno mają mieszkać kobiety i mężczyźni to nic takiego mi nie mówili! Ja mam mieszkać ze swoją dziewczyną razem i nic się nie sprzeciwiali! Narazie nic nowego nie wiem niestety :(( W tym tygodniu będę dzwonił moze się czegoś dowiem! Już 5 tyg czekam na to pozwolenie!
Pozdrówka
PS. Jak będziesz coś więcej wiedzieć to daj znać ;))
No czesc:)na urlopie.....ja juz myslalam ze pojechales albo co:)no z tym mieszkaniem to calkiem inaczej mi powiedzieli, ze osobno sa domki i osobna sie mieszka w pokoju sa same dziewczyny w moim przypadku i najwiecej osob w pokoju bedzie ok 3!Ja chyba jutro bede tez dzwonic to dam znac co mi powiedzieli:)
hej:)dzwonilam tam ten pan powiedzial mi ze mam czekac na telefon oni zadzwonia bo on jeszcze nic nie wie a tobie co mowili?
Hej, ja też dzwoniłem tam wczoraj i pozwolonie już mam wyrobione ponoć ale tam w holandii wstrzymali na jakiś czas niby pobór :(( ale powiedział mi, że to moze być na dniach... ale konkretnie kiedy to nie potrafił powiedzieć! Pozdrówka
Czesc:)i co wiesz cos nowego dzwonili do ciebie,ja niestety nic nie wiem nikt do mnie nie dzwonil :(
Czesc:)i co wiesz cos nowego dzwonili do ciebie,ja niestety nic nie wiem nikt do mnie nie dzwonil :(
Hej!
Jak narazie bez zmian :(( W czwartek bądź piątek może coś będę wiedział więcaj!
Pozdrówka
Czesc oni do mnie wczoraj dzwonili i jutro mam jechac jest wyjazd chyba jade a ty ?
Hej! Do mnie niestety jeszcze nie :(( Facet coś mówił, że się w piątek odezwie ale cisza! Mam nadzieję, że dziś zadzwoni !!! A Ty gdzie masz jechać? Tam do tego biura masz podjechac?? Pozdrówka
Witam!!!!!
Ja rowniesz skladam paiery razem z chlpakiem do tej firmy i czekam na pozwolenie od 12 stycznia;-(,a jak dzwonie to koles mowi ze praca jest ale pozwolen niema i tak jest za kazdym razem nie ma pojecia co dale sadzic o tej firmie cz bedzie cos z tego czy lipa.
pozdrawiam!!!!!
Temat przeniesiony do archwium.

»

Brak wkładu własnego