METRIX

Temat przeniesiony do archwium.
WITAM
czy moze wyjerzdza ktows z firmy Metrix z kutna???
cześć ta firma o którą pytasz jest oszustem dam ci link sam zobacz www .oszukany.pl tam znajdziesz dwa opisy ale jest tego więcej na innych stronah dam rade daruj sobie
BZDURY POCZYTAJ DOKŁADNIE TO NIE PRAWDA A SIWY 22 JUZ KOLEJNY RAZ INICJUJE NOWY WĄTEK O METRIXIE.POLECAM FIRME ZNAJOMI POJECHALI I PRACUJĄ.JEST SPORO NAPISANE NA RUŻNYCH FORACH O PRZYPUSZCZENIACH ZE SŁYSZELI ZE JAK MOZNA BRAĆ PIENIĄDZE.jEDŻ SAM I WSZYSKO SOBIE SAM ZAŁATWIAJ I GŁOWY INNYM NIE ZAWRACAJ TAK PRZECIEŻ MOZNA . O TYM ZE BIORĄ OPŁATE TYLKO NIGDZIE NIE PRZEDSTAWIŁ SIE NIKT I NIE NAPISAŁ ZE OPŁATY SA NIEOBOWIAZKOWE.
jA TEŻ MOGE NAPISAĆ ZE SIWY22 BYŁ UMNIE WCZORAJ W DOMU I UKRADŁ MI 100ZŁ KTÓRE LEZAŁO NA BIÓRKU.
A NA OSZUKANY .PL NAPISALI TYLKO ZE KTOS ZROBIŁ STRONE DLA NICH.JA TO SPRAWDZIŁEM TO FIRMA Z KUTNA ZROBIŁA ICH STRONE.
PO DRUGIE NAPISALI LUDZIE TYDZIEŃ TEMU ZE WYJECHALI Z METRIXA WE WRZESNIU 2006 DOPIERO CO WRÓCILI CIKAWE CO ROBILI TAM PRZEZ PÓŁ ROKU.
nAPISALI ZE DO PRACY TRZEBABYŁO IŚC 15 MINUT PIESZO I POTEM AUTOBUSEM.kTOŚ TAM NA IM ODPISAŁ ZE SZKODA ZE PRACA DO NICH NIE PRZYSZŁA.
ALBO ZE DOJAZDY DO PRACY KOSZTUJĄ 15 FUNTÓW DZIENNIE POMYŚLCIE 30-50 FUNTÓW KOSZTUJE BILET LOTNICZY DO aNGLI.jA BYŁEMW LONDYNIE ROK I NA KILKA STREF BO MIASTO PODZIELONE JEST NA 6 STREF JAK KUPOWAŁEM BILET NA TYDZIEŃ PŁACIŁEM 15-17 FUNTÓW.BZDURY I BAJKI ZŁOŚLIWOSCI.ALE NIE ROZUMIEM POCO TRZEBA PISAC O BANDZIORACH CO OSZUKUJĄ I NIE MAJĄ PRACY ZOSTALI ZOSTAWIENI GDZIEŚ NA ULICY A NIE O TYM ZE POJECHALI Z NP. METRIXA MIELI WSZYSTKO ZAPEWNIONE ALE WANNA W MIESZKANIU BYŁA BRUDNA.ALBO ZE TRZEBA BYŁO IŚC DO PRACY ZEBY DOSTAĆ CZEK W PIATEK.
NAJLEPIEJ TO ZOSTAĆ W POLSCE I NA KURONIA CZEKAĆ.
a co ty tak bronisz Metrixa?chcesz to podam Ci nuer do goscia ktory wyjechał niespełna miesieac temu i pwoie ci jakie sa warunki zapewnione przez nich w okolicach Liverpoolu..zaplacil 700 tu(teraz juz na umowie jest 1200)70funtów od razu w anglii za rejestracje ,60 funtow dla jakiego pakerka za dowóz,50 za tydzien spania na podlodze...po 3 tyg.dostal prace w hurtowni bez umowy..zreszta kazdy ma prawo sam decydowac

« 

Szkoły językowe

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie