S&A Group

Temat przeniesiony do archwium.
Czy ktos wie cos na temat pracy na plantacjach truskawek S&A Group. Mam oferte wyjazdu ale podobno sa to tzw. obozy pracy. Czy ktos tam byl i moze udzielic mi informacji?
hej

jezeli mowa o firmie pod Hereford to radze sie trzymac z daleka moja kolezanka byla tam przez 3 tygodnie supervisorem i jest to istne pieklo... niestety totalny wyzysk i jeszcze nie placa....sama zrezygnowala.
nie pisze aby Cie zniechecac ale ostrzec, jezeli masz inne mozliwosci to nie wybieraj tego miejsca.

pozdrawiam
nie słuchaj jego nie wiem skąd on wymyslił te bajke przez 3 lata jeżdże do hereford dokładnie brookfarm hereford i nigdy mi sie nie zdażyło żeby nie zpłacili mi za prace w tej chwili tez tam jestem moze ta twoja kolezanka porostu jest leniem do pracy bo tam takich ocywiscie nie lubili jesli widzieli ze norm nie wyrabiaja sciagali z pola ale nie tylko mozna na pole trafic ja np pracowalam i przy zbiorach at traz jestem na peckhausie i jest super pakuje zbiory i zarabiam 300 funtów tygodniowo normalnie mi wyplacaja co tydz jak powinno jetsem razem z mezem i jest super mowie a jesli chcesz wiedziec wiecej to napisz na [email] pozdrawiam

« 

Pomoc językowa