Athineon

Temat przeniesiony do archwium.
Mam pytanie czy ktos korzystał z usług biura Athineon ? Czy to tacy sami naciągacze i krętacze jakreszta biur?
Ja również chciałabym spytać o to samo
przeczytaj www.oszukany.pl
no cóż, zaczęłam szukać informacji w internecie i polecam link dla wszystkich którzy chcą sie wybrać do Grecji (nie tylko za pośrednictwem athineonu)

www.oszukany.prv.pl/grecja.html
Czy jest ktos zainteresowany wyjazdem do pracy do Grecji ale nie prze Athineona...ja bylam w zeszlym roku i w tym rowniez chcialabym wyjechac ale wiadomo w wiecej osob zawsze razniej
Tez chcialbym tam wyjechac w najblizszym czasie tylko zastanawiam sie czy zrobic to przez jakies biuro podrozy, czy moze czegos na miejscu poszukac. Jesli Ty juz tam bylas moze masz jakies rady? Moze jakis wspolny wyjazd [gg]
moje [gg]
Dla sprostowania ja nie jechalam w zeszlym roku przez Athineona, i w tym roku tez nie zamierzam, poniewaz nie wyjade bez podpisania jakiejkolwiek umowy i bez otrzymania konkretnej oferty pracy, a z Athineonem podpisuje sie umowy dopiero na miejscu w biurze w Atenach i dopiero na miejscu sie wybiera pracę...
Czy ktoś jedzie do Grecji 18lipca z Krakowa?Szukam towarzyszki....we dwie zawsze
raźniej.
Pozdrawiam Agnieszka ([gg] )
hej hej, ja rowniez jestem zainteresowana ta praca i rowniez szukam kogos "do towarzystwa" ;) Piszesz, ze bylas w zeszlym roku, prosze napisz cos wiecej na ten temat.. jakies wrazenia/sugestie?
Pozdrawiam
asia
część... właśnie dostałam ofertę pracy z ATHENIONU... o ile nie znajdę niczego paskudnego na ich temat to się chyba zdecyduję... jechałabym sama a nie mam jeszcze zarezerwowanego biletu więc gdyby się mówić to jestem otwarta na propozycje... nie mam ochoty sama jechać... zostawiam więc maila:

[email]

pozdrawiam
Nie chcę się powtarzać ale...

1. Nie ma większych róznic pomiędzy biurami, większość współpracuje ze sobą
2. Większość ofert pracy jest już spalona kilkukrotnie lecz w dalszym ciągu wysyłają tam nowe polki.
3. Największą wadą tych śmiesznych pośredników jest to że nie reagują na sygnały od pracowników na nieznośne warunki pracy. Jeśli zrezygnujesz to jest to im nawet na rękę bo mają znowu wolny etat dla następnej osoby i nową prowizję
4. Uwaga szczególnie na prace jako hostessa itp. To nie bajka jak to niby wygląda w ogłoszeniach.

Skąd to wiem? Razem w Grecji spędziłam ponad rok i trochę poznałam ten system

Zapraszam na moją stronę o nieuczciwych pośrednikach, jest tam też o Grecji:

www.oszukany.pl oraz starą www.oszukany.prv.pl
Zapomniałam dodać iż w Grecji pobieranie kasy za pośrednictwo jest w pełni legalne i nie muszą agencje kombinować jak u nas żeby ukryć opłaty ( haracz ) tak żeby wyglądało że nie biorą kasy

-----------------------
[email]
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie