Maidstone

Temat przeniesiony do archwium.
Hej:) Mam pytanko byl z was ktos w Maidstone lub mieszka tam?? Chcialabym wiedziec jak tam jest i wogule wszystko na ten temat:) z gory dziekuje za odpowiedz pozdrawiam:)
hej ja mieszkam blisko maidstone ogolnie to fajne i mile miasteczko:)a jako kto chcesz tu przyjechac??au-pair czy normalnie do pracy??co jeszcze moge powiedziec... jest tu bardzo ale to bardzo duzo palakow. jak masz jakies takie bardziej szczegolowe pytania to pisz postaram sie odpowiedziec poazdrawiam pa
czesc:)chcialabym do pracy przyjechac bo wlasnie jestem po maturze:)a jak tam wogule wyglada z ta praca jest tam jeszce wogule co szukac bo nie wiem czy warto jechac w ciemno:)i jak tam z mieszkaniem?? pozdrawiam:*
czarnulka
napisz ile masz lat, w czym masz doswiadczenie, jakiej pracy szukasz - nic nie wiedzac to nawet trudno ci doradzic gdzie masz szukac cos.
hej zgadzam sie z terii :)chyba ze nastawiasz sie na jaka kolwiek prace.a mieszkania to nie sa takie tanie wiec na poczatek lepiej bylo by poszukac pokoju no ale to moje zdanie:)
Nieno z tym mieszkaniem to byla taka przenosnia:) ja wiem ze sa drogie.... a wiec mam 20 lat, wlasnie ukonczylam technikum, angielskim znam na poziomie podstawowym,mam doswiadczenie w pracy za barem, jako kelnerka. W tej akurat pracy nie mam szans ale tak tylke pisze:P Podejme sie "kazdej" pracy.Mysle ze po jakims czasie naucze sie dobrze mowic po angielsku wiec zawsze prace bede mogla zmienic na lepsza:)A w Angli chcialabym zostac minimum rok;)pozdrawiam
:(
hejcia
jezeli przyjmiesz kazda prace to na pewno cos znajdziesz.ja mam duzo znajomych ktorzy wlasnie pracuja w restauracjach jako kelnerki albo na zmywaku lub jako kucharze.ostatnio moj kolega mial oferte pracy z tesco np ukladanie towarow ale to nocki... ale wlasnie lepiej jest jak sie zna troche lepiej angielski zeby muc sie dogadac
hej:) czyli mowisz ze z praca nie jest az tak zle:) a jak tam z wynajmem pokoju??:)pozdrawiam:)
hej
jezeli chcesz to ja znajdziesz wkoncu dla chcacego nic trudnego:)a z pokojem tez nie jest trudno przecietnie placi sie od 60£ ale to tez roznie bywa bo mozesz nalezc pokoj nawet za 30£tyg ale watpie czy bys chciala w takim mieszkac bo cena mowi sama za siebie.tak jak moi znajomi placa to wlasnie 70-80£ i te pokoje sa takie nawet sympatyczne:)
Witam
Poszukuję pracy na wakacje w Maidstone, a także jakiegoś pokoju do wynajęcia.
Mój język angielski jest na poziomie podstawowym więc nie mam dużo do wyboru.
Bardzo proszę o pomoc w poszukaniu pracy może być też na zmianę nocną. Pozdrawiam Dorota.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia