A moze DANIA?

Temat przeniesiony do archwium.
Elo. Witam ponownie. Juz niektorzy mnie znaja z mojego wyjazdu do Anglii na farme:) ale interesuje mnie tzn intryguje mnie Dania. Mam tam tate. Pracuje w miedzynarodowej firmie budowlanej, wiec o prace w jego firmie bylo by ciezko, a nawet nie mozliwe. Mam mloda cioteczke( :P ) ktora zamierza jechac na jesieni i tam szukac pracy (ma wyzsze wykrztalcenie i wlasnie robi certyfikat z ang). Moze jak bede mial wolne mozna by bylo podskoczyc tam i czegos poszukac. Jak myslicie jak to jest w Danii? Ogolnie to wiem, ze duzoo papierkowej roboty na poczatku. Ale kasa niezla. Chodz znow zycie drogie. Rynek niby jest w polowie zamkniety, ale moze cos by sie dalo:) Tato by na kilknascie dni przekimal, a prace by sie szukalo w Kopenchadze. Byl ktos w Danii? Jesli cos wiecie piszcie:) aa i niech nikt nie mowi, zebym sie taty spytal, bo on nie zna jezyka to nawet nie pojdzie do zadnego pubu i nie spyta sie o takie rzeczy:P
hej:)
no mnie tez fascynuje dania, i bardzo bym chciała znalezc tam prace, tylko nie wiem czy warto tak w ciemno jechać.. zwłaszcza ze zycie drogie.. narazie szukam w necie ale tak szczerze, to nie ma nic ciekawego..
jakbys chcial pogadac to pisz na gadu 4436255

« 

Zagranica

»

Programy do nauki języków

Zostaw uwagę