Praca-Niemcy

Temat przeniesiony do archwium.
Witam!
Razem z dwojka przyjaciol dostalismy oferte pracy przy zbiorach truskawek na zachodzie Niemiec. Warunki wygladaja tak: placa 2 euro za 5kg koszyczek, godziny pracy sa elestyczne i zaleza przede wszystkim od pogody, mieszkanie i wode daja za darmo.Zezon trwa do pazdziernika. Propozycje zlozyla osoba prywatna(Polka)ktorej mezem jest Niemiec. Jak myslicie ile mozna nazbierac kg w ciagu godziny, dnia? Prosze o rade:)Z gory dziekuje.
Jezeli ktos chce to moge sie zapytac czy sa jeszcze wolne miejsca, poniewaz dzisiaj bede z ta kobieta rozmawial
Witam
Ja byłbym wdzięczny jakbyś zapytał czy mają jeszcze wolne miejsce...bardzo chciałby m wyjechac i zarobic na studia. Jeśli będziesz coś wiedział to proszę się odezwać na gg;9577656 lub [email]

Pozdrawiam
hejka czy ja tez mam pytanie czy sa jeszcze wolne miejsca na ten wyjazd. dzieki za wszelkie info moj nr [gg]
Hallo!
co do truskawek, niestety nie mogę pomóc oszacować opłacalności w zbieraniu na kg:) ale jeśli będzie jakieś wolne miejsce na zbiory, to z miłą chęcią się przyłączę.Proszę o kontakt na [email]
Cześć,
Jeśli to nadal aktualne i są wolne miejsca to proszę zapytaj czy nie potrzebują jeszcze ludzi, bo ja chciałbym wyjechać na zbiór. Co do zbioru to wszystko zależy od urodzaju i ile godzin się zbiera. Ale mnie się wydaje, że jak na Niemcy to za 5kg tylko 2 euro???Czyli wychodzi za 1kg około 1,50 zł?? Myślałem, że zarobki są lepsze no ale jak płacą tak płacą.
Mój mail to [email]
Proszę o odp.
hejka czy ja tez mam pytanie czy sa jeszcze wolne miejsca na ten wyjazd jak tak to moje [gg] mej [email]
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Programy do nauki języków