Omega Resource Group KapaK

Temat przeniesiony do archwium.
Witam

mam zamiar wybrać się w przyszłym miesiącu do Anglii z firmą Omega Resource Groupe. Firma do której jest planowany wyajzd nazywa się KapaK w mieście Haydock.
czy ktoś może miał do czynienia już z tą frimą, lub obecnie jest tam zatrudniony przez Omegę?
Z waszych postów wynika, że zdania są podzielone co do Omegi, i że na pewno dużo zależy od samej firmy w Anglii. Naprawdę jest tam tyle Kurdów wszędzie, czy to akurat w tej firmie od ciastek?
Proszę o kontakt i każde info i jeżeli macie pomysł jak znaleźć kogoś kto tam pracuje lub pracował piszcie.
Mój mail: [email]
Ja pracuje w Kapak. Firma jest super, szefostwo tez, ale Omega to ogolnie nieporozumienie, jesli chodzi o jej polskich pracownikow w UK. Panstwo Ania i Mr. Dzieciol sa totalnymi ignorantami Polakow. Musisz wytrzymac co swoje i tyle.
Hej

Czy mogłbys dac jakies namiary na siebie, moj adres email to [email]

Pozdrawiam
Prosze Panstwa.

Ja znam naprawde takich ignorantow ze naprawde niechcielibyscie na takich trafic. Powiem tak. Niepotraficie docenic tego co macie.

I skoro Pan potrafi wymieniac osoby z imienia i nazwiska dlaczego sam sie nieprzedstawil?

Wtajemniczony!!
Aha i kolejna sprawa!

Dlaczego kazdy uwaza ze wszedzie jest jak w fabryce cistek?

Czy to naprawde jest takie trudne do sprawdzenia?
bardzo fajna firma pracowalem tam kilka miesiecy jak ktos zainteresowany jest szczegulami napiszcie na tej stronie numer gadu gadu lub skype adres
Pracowalem dla Omegi przez pol roku. Osobiscie jestem zadowolony z tej firmy, nie wygladalo to zle. Oczywiscie pewne problemy byly, ale dotyczyly glownie pomniejszych rzeczy. Na temat pani Ani mam dobre zdanie, i nie bardzo rozumiem skad biora sie ataki na jej osobe.Zawsze mozna bylo do niej zadzwonic, i starala sie w miare mozliwosci pomagac. Jesli chodzi o pana Marcina, to poza paroma zdaniami przez telefon nie mialem z nim kontaktu, wiec trudno mi sie wypowiadac. W skali 1-6 wystawilbym firmie Omega ocene +4. To tyle, pozdrawiam.
Hej! Może ma ktoś jakieś namiary na Omegę? Mają www gdzie można się zarejestrować? Wiem tylko tyle że siedzibę mają w Warszawie na Fabrycznej.Jak dŁugo trwa u nich proces rekrutacji??
Bardzo chciałabym dowiedzieć się czegoś więcej o firmie KapaK. Niestety nigdzie nie znalałam informacji o niej. Bardzo proszę o adres strony, na której mogłabym dowiedzieć się czegoś więcej. Pozdrawiam i z góry dziekuję.
Podaj twój e mail to napisze ci wszystko co chcesz sie dowiedzieć
[email]
Temat przeniesiony do archwium.

»

Studia językowe

Zostaw uwagę