praca przy pakowaniu anglia kto byl ??

Temat przeniesiony do archwium.
hej :) chciala bym wyjechac do pracy przy pakowaniu owoców warzyw itp, w magazynach lecz nie wiem czy wyjazd w ciemno teraz w sierpniu by sie oplacal. jesli kto pracowal w jakiejs hali to byla bym wdzieczna za jakies namiary lub informacje o mozliwosci znalezienia tam w ciemno takiej pracy :)
hej, ja niestety nie mam informacji na ten temat, ale chętnie wyjadę nawet w ciemno, jeśli jesteś zainteresowana, napisz: [email]
Pozdrawiam
Nie jest to moze praca w magazynie, ale podaje Ci numer telefonu z ogloszenia o poszukiwaniu pracownikow do fabryki zywnosci w Durham. Niestety nic blizszego nie umiem powiedziec [tel]. Niestety mowia tylko po angielsku. Powodzenia
Czesc. Mieszkam i pracuje w UK od 3 lat. Napisz na [email]
Moze potrafie Ci pomoc
Ja tez szukam pracy w fabryce, magazynie, na linii produkcyjnej, jako pakowacz, itp. Poradzcie gdzie mozna znalezc takie oferty, jakie biura posredniczace w polsce oferuja taka prace? slyszalam o fabryce kanapek i slodyczy w manchesterze, ma ktos namiary, kontakty gdzie mozna znalezc takie ogloszenia?
ja polecam z calego serduszka jedna agencje na ktorej sie nigdy nie zawiodlam!! tydzien temu wrocilam z anglii, pakowalam ziemniaki w fabryce "solanum" w sutton bridge.moze nie brzmi ciekawie ale bylo fantastycznie!! niesamowitych ludzi poznalam. co do agencji- nazywa sie rapid-adres:regal road, wisbech.nr tel.[tel]. ciesze sie jesli cokolwiek pomoglam. a moze wiecie cos na temat birmingham??
Hej, jakie zarobki w tej branży można osiągnąć?? no i jakie są koszty życia - pracodawca udostępnia, lub chociaż pomaga w znalezieniu noclegu, czy radzisz sobie sama??
praca przy pakowaniu pod agencja daje jakies 200-250Ł/tydz na reke. mieszkanie kosztuje ok 50Ł/tydz. oczywiscie agencja moze je zalatwic,wowczas odlicza czynsz od wyplaty. dojazd zapewniony spod samego domu pod dom po skonczonym shifcie. za free chyba ze doliczali sobie w jakies koszty manipulacyjne czy cos. w tej agencjii w ktorej pracowalam nikt po polsku nie mowil, dla mnie to nie stanowilo problemu, ale jezeli sie nie umie porozumiec po ang,to tam mieszka kupa polakow,ktos na bank pomoze.powodzenia
znajdziesz prace jako pakowacz w uk ale j.angielski podstawy,najlepiej auto,i praca jest.A jezeli nie masz uta to agencja pracy zapewni ci transport kosztuje to od 3 do nawet 9 funtow, a zarobisz okolo 160 za 8 godzin pracy za pokuj trzeba zaplacic okolo 60 funtow .
Witam! czy ten numer który podajesz do tej firmy pod tym numerem mowi ktos po polsku/?moje [gg] prosz eo kontakt
witam! czy pod tym numerem ktory podajesz mozna dogadac sie po polsku?
witam mam pytanie czy pracowal ktos w Angli jako pakowacz kwiatkow itp za posrednictwem firmy :maxim" z Lodzi,codzi mi o wierzytelnosc tego posrednika,lub ktos cos slyszal,prosze o odpowiedzi,dzieki pozdrawiam
Poczytaj o tej firmie na stronie www.oszukany.pl, jest chyba na czarnej liscie o ile sie nie myle...
tak juz wiem,dzieki czytalem
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa