telefon komorkowy w uk

Temat przeniesiony do archwium.
siemka
jak wyglada sprawa starterow do komory w angli? Ile kosztuja, ile mam do wygadania z takiego startera u jakiego operatora, bo przypuszczam ze nie calosc.
Poza tym ile mam czasu na wygadanie tego i to bardzo wazne jak dlugo bede mogl
odbierac rozmowy po wyczerpaniu mojej karty (oczywiscie zakaladam ze moge)
Pozatym co sie najbardziej oplaca. Mam nadzieje ze udzieli mi ktos odpowiedzi
na wszystkie moje pytania.
pozdrawiam
Ja mialam starter z O2 i Virgin. O2 mi kupili znajomi, nie wiem za ile, ale polecam bo przy kazdym doladowaniu co miesiac za min 10 funtów jest chyba 300 sms darmowych. Virgin jest drogi. Starter za piec funtow kupilam, ale bez zadnych funduszy na karcie, od razu trzeba kupic doladowanie.
Ja mam telefon T-mobile. Starter kosztuje 5 funtów, ale nie ma nic na karcie, od razu trzeba kupić doładowanie, minimum za 5 funtów. Używałam tej karty też w zeszłym roku przez 4 miesiące, a potem wróciłam do Polski. Po roku nie używania telefonu włączyłam go i nadal mogłam odbierać telefony. SMS do Polski kosztuje aktualnie 20p a na nr lokalny chyba 5 lub 10p.
dzieki za wszystkie informacje i ze chcialo wam sie pisac jesli jeszcze kotos
cos wie to niech pisze.
pozdrowionka
Starter orenga mozesz kupic za funta. Maja oferty promocyjne jak na przyklad 1000 darmowych sms. Szczegoly http://shop.orange.co.uk/shop/sim/payg_sim?WT.svl=203
dzieki za kolejna za kolejne informacje. A tak poza tym to jak wyglada sprawa
naliczania minut z reguly, czy jest to sekundowe naliczanie tak jak u nas bo
nigdzie nie pisze na stronach lub nie znalazlem.
dzieki za wszystkie informacje i jak ktos jeszcze cos wie z wlasnego doswiadczenia to niech smialo pisze. wszystko sie przyda
narka
O2 mozesz kupic starter jeszce będąc w polsce na allegro za ok 5PLN po przujezdzie do UK mozesz odbierac juz rozmowy i smsy doładowujesz go za minimum 10 funtów w prawie kazdym sklepie jest mozliwosc doladowania. Rejestrujac karte na stronie operatora dostajesz 1 funta za free na start. Jest fajna opcja ktora sobie mozesz aktywowac tylko musisz znac kod pocztowy pod ktorym mieszkasz nazywa sie to Favourite Place po aktywacji dostajesz 500min na rozmowy ze wszystkimi numerami O2 lub na stacjonarne zaczynajace sie na [tel]. Ogolnie bardzo duzo osob wyjezdzajacych z PL ma telefon w o2 dlatego mozesz potem gadac za free z ziomkami w ramach tych 500 min ktore se aktywujesz. Za kazde doladowanie 10 funtowe po 3 miesiacach w sieci dostajesz 10% na swoje konto.
dzieki ze sie tak rozpisales i napisales duzo ciekwostek, ale jezeli chodzi o
starter na alegro to musze przyznac ze mnie zaskoczyles
pozdrowionka
p.s.
po godzinie napisania twojego wpisu widze ze nie lubisz spac w nocy :)
jeszcze raz dzieki
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Ogłoszenia

Zostaw uwagę