Pracownik produkcyjny w Czechach - Interkadra

Temat przeniesiony do archwium.
Witam!
Mam następujące pytania:
Czy ktoś aplikował na stanowisko "Pracownik produkcyjny w Czechach" w firmie "Interkadra" w Krakowie?
Czy ktoś za pośrednictwem tej firmy wyjechał do pracy w przemyśle samochodowym w Czechach? Jeżeli tak, to jakie są Wasze opinia na temat warunków pracy, płacy i zakwaterowania tam panujacych i samej firmy pośredniczącej. Na ile to, co obiecuje agencja pokrywa się z rzeczywistością?
Będę wdzięczny za wszystkie opinie na ten temat.
hej... ja wlasnie wrocililam z Czech... warunki okropne... brak dostepu do neta... brak czegokolwiek... Nie ma czego zalowac jesli ktos nie pojedzie... pojechalo 30 osob wrocilo 28... Panasonic to jedna wielka sciema... powymyslali jakies testy dodadtkowe z jezyka z matmy etc... z 17 srubek zrobilo sie 20 dali mniejsze srubki kazali robic w rekawiczkach no po prostu wszytsko odwrotnie niz byc powinno... nwte system jest 2 zmianowy a nie 3 i oni narzucaja nadgodziny a nie ludzie.... takze nie polecam... No chyba ze zobacza ze ludzie mowia jak jest i w koncu cos poprawia... dzisiaj juz 10 osob przed odjazdem zrezygnowalo...Pozdrawiam w razie czego jestem dostepna na [gg] lub najlepiej kom 516-[tel]jestem w PL takze dzwonic smialo...

Co do Heroi-agentura w Czechach - w PL ETAT & ACAPULCO... tryb nadal jest 10 lub 12 godzin i nieliczni sie dostaja... Trzba ostro zapierdzielac zeby sie dostac...
U nas z ponad 20 osob dostalo sie tylko 3 z czego jedna wrocila wczoraj do PL ze wszystkimi i zostala tylko parka... Takze jesli ktos chce wyjechac niech sie przygotuje na zapierdziel i nie na 17 srubek w 57s a 20... bo oni na miejscu odrazu norme podwyzszaja i szukaja dziury w calym...
Tak jak juz pisalam mozna do mnie dzwonic - z checia o wszytskim opowiem a no i niedlugo postaram sie wrzucic gdzies fotki gdzie pokazane sa warunki... Co do Edy Maxa to podobno dobra agentura za to obilo mi sie o uszy ze z SK EXpress nie warto podpisywac umow bo oni daja chyba na 3 miechy i spowrotem do PL... czyli bardzo tymczasowa praca...
Aha no i jesli juz jedziecie do Panasonica to przygotujcie sie na testy po czesku mimo iz mowia ze nie wymagaja jezyka czeskiego to dostaje sie testy po czesku i trzeba na nie odpowiadac po czesku...

Pozdrawiam i czekam na telefony badz gg...

»

Programy do nauki języków