Hej jakby się ktoś wybierał do Portsmouth (bardzo fajne miasto), to mogę pomóc na początek. ps. praca jest, na pewno dla osób z językiem komunikatywnym nawet niezła się powinna trafić, jeśli ktoś szuka roboty na polu to nie pomogę nic o takiej robocie tu nie wiem, ale to dlatego że tu się Polaków raczej nie spotyka, na pewno jacyś są ale nie jest ich za dużo.
czesc szukam pracy od dluszego czasu z mezem jestesmy mlodym malzenstwem w jaki sposob moglbys pomodz bylo by fajnie pracowac w normalnej pracy a nie na farmach jak dotej pory
Michas87
14 cze 2010
jakbys mogl sie odezwac na 2282110 to bylbym bardzo wdzieczny . Lece do Londynu 26 czerwca i aktualnie jestem bez pracy i mieszkania wiec kazda pomoc w obcym kraju jest na wage zlota ;)
pozdrawiam
dontcha
14 cze 2010
w eastleigh, (to jest 40 min od pmouth pociagiem, polaczenie bezposrednie), w agencji right 4 stuf, szukaja pracownikow, szczegoln ie kobiet do magazynu, na drobne roboty, mozecie tam sprobowac.
Kamon90
16 cze 2010
Jestem zainteresowany jezeli mozesz pomoc w znalezieniu pracy napisz pogadamy 8712685 bede wdzieczny ;]
dontcha
16 cze 2010
jesli ktos zainteresowany podaje nnr telefonu do agencji right 4 stuf [tel], proscie z facetem o imieniu Lawrence
Kamon90
22 cze 2010
Czesc, zdecydowalem sie na wyjazd do Portsmouth daj jakis namiar albo odezwij sie do mnie [gg] dobrze bedzie miec jakiegos znajomego tam na miejscu, jestem w trakcie szukania pracy mam juz pewien namiar i gosc mowil ze cos mi znajdzie ale nie wiem na bank, jakbys mogl mi pomoc w szukaniu jakiegos lokum bylbym naprawde wdzieczny pozdro ;]
patrycja_s
12 lis 2010
Byłam w portsmonth jakis czas temu, miasto małe i ciche, nie ma tam pracy jak piszą tutaj. Nie polecam