Słownik polsko-angielski do ściągnięcia

Temat przeniesiony do archwium.
Pilnie potrzebuję programu do nauki angielskiego. Najlepiej jakis prosty i sprawdzony - dla początkujących.
Nie rozumiem. Chcesz jakiś program czy słownik? Bo to dwie różne rzeczy...
potrzebuje słownika angielsko polskiego polsko angielskiego pisac [gg] przesylajcie je w pliku
a ja potrzebuje miliona dolarow, slijcie na adres: Bronki, Dziurawa 15
ja mam program do nauki języka angielskiwego moge ci go przesłać mailem
Ale co sie stao?
witaj , masz moze jeszcze ten program do nauki angielskiego?Jeśli tak i nie sprawiło by ci to kłopotu to prześlij mi .Z góry dziękuję. Edyta
nie podałam e maila [email]
Pleas ja tez chcem ten program [email]
też bym cie o to prosił jak by była jeszcze taka możliwość ... [email]
zawyczaj tak jest ,że jak ktoś zaszpanuje ,że ma program itp. to później wszyscy chcą :] lol
Witam serdecznie! szukałem słownika pol-ang do sciagniecia z internetu i niestety nie znalazłem bardzo bym prosił o odpowiedz gdzie cos takiego moge znalesc z gury dziekuje za przesłanie linku pozdrawiam cała redakcje tej strony naprawde jestescie super :)
prosicie o program, o którym nie wiecie zupełnie NIC. zainwestujcie w sprawdzone supermemo, względnie henry'ego czy eteachera. do znalezienia w empiku, choć ci sprytniejsi znajdą na emulu i torrentach. pozdrawiam.
Cześć mógłbyś przesłać mi ten program od angola?please.z góry dzięki.mój [email]
zazwyczaj jest tak, że ktoś zaszpanuje, ze ma cokolwiek, a potem wszyscy chca :D
Czesc.Przeczytałam Twoj wpis na jedenej ze stron:)rnWidze,ze masz program do nauli anglielskiego:)rnCzy przesłałbyś mi go na e-maila?rnTo moj e-mail [email] wdzieczna:)
potrzebuje slownika dla poczatkujacych polsko-angielski.jezeli macie taki slownik to prosilbym na przeslanie na ponizszy [email]
witam.podobno masz program do nauki j.angielskiego,ja nie moge znalezc,czy jest mozliwosc przeslania mi go mailem?pozdrawiam [email]
Potrzebuję program do tłumaczenia tekstów z polskiego na angielski. Najlepiej gdyby szybko mi ktoś go wysłał na e-mail [email]
mam prosbe jakbys mogl przeslac plik z slownikiem angielskiego na agres [email] Z gory dziekuje
Temat przeniesiony do archwium.

Zostaw uwagę