Czy może mi ktoś podać na meila klucz do eMaestro angielski???
[email]
Z góry wielkie dzięki.
agniecha_p
30 paź 2006
Serdecznie proszę Dobrego Człowieka o klucz do eMaestro j. [email]
kermit0831
21 lis 2006
witam, potrzebuje pomocy, ucze sie w anglii ale NIGDY nie uczylem sie ang, mam plytke eMaestro ale potrzebuje klucz...please...moj e-mail [email] z goru dziekuje
kermit0831
21 lis 2006
wiem ze niecierpliwy dwa razy traci...ale zalezy mi na czasie...prosze bardzo o pomoc!!! nawet nie wiecie jak jest tutaj ciezko...z kluczem byloby latwiej;) jeszcze raz bardzo prosze i serdecznie dziekuje moj mail kermit0831wp.pl
mbratek
21 lis 2006
moge prosic o klucz do Maestro - angileski? plizzz;) moj mail [email]
ANIQ
21 lis 2006
mam jeszcze jedno ważne dla mnie pytanie...:>czy ktoś zna adresik strony z której można ściągnąć program tłumacz z języka polskiego na włoski i odwroenie????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
duszek00
07 gru 2006
bardzo prosiłbym o przesłanie klucza do programu na [email]
Z góry dziękuje :)
v3go
21 maj 2007
[email] Prosil bym cie o wyslanie klucza do maestro wersji niemieckiej, i jesli masz to do wersji ang. Zgory dziekuje
jacek ..
09 lis 2008
czy ktoś moze mi podać klucz do emaestro angielski? [email] góry dziękuję.
maxis26
07 sty 2009
Czy mógłby mi ktoś przesłać klucz rejestracyjny do programu eMaestro ( do nauki j. angielskiego)? Mój e-mail to [email]
Będę bardzo wdzięczny za pomoc:)
masz klucz do emaestro? bylbym wdzieczny gdybys sie podzielil
mach0
06 kwi 2009
jeśli moge również prosić o klucz do eMaetro to byłbym wdzieczny
jestem strasznie go ciekaw :)
mach0
06 kwi 2009
mój mail [email]
basiek22
06 lis 2009
Jeśli ktoś mógłby mi wysłać klucz do angielskiego i hiszpańskiego byłabym bardzo wdzięczna:) Ja mogę w zamian wysłać hiszpański. Z góry dziękuję
Mój mail [email]
basiek22
06 lis 2009
Oj pomyliłam się *do angielskiego i do włoskiego, a mam do hiszpańskiego :)