Profesor Henry 5.0 - łączenie baz 1.2 z 3.4

Temat przeniesiony do archwium.
Witajcie,
usiłuje polaczyc 2 bazy z programu Profesor Henry Slownictwo 1.2 z 3.4.
Połączenie baz poszło gładko, zgodnie z instrukcją
http://www.profesor.edgard.com.pl/profesor/art7.php
Bazy połączyłam dobrze, dodałam tez własne słówka wraz z dzwiekami, które mialam w bazie 1.2
Mam problem z powtorkami. Nie wgrywaja mi sie.
Wydaje mi sie, ze zrobilam wszystko po kolei: zainstalowalam programy, przekopiowalam płytki ze slownictwem do jednego katalogu, zmienilam ściezke dostepu na twardy dysk, przekopiowalam pliki b_sba_txt, b_zda.txt oraz wav_3, połączylam con_a.txt z obu katalogow, tamte pliki usunelam, zostawialm tylko ten w katal. eng_3.
Sprawdzilam baze - byla ok. ponad 20.000 slowek z dzwiekami
Potem kopiowalam powtorki i wlasne slowka:
- powtorki - skopiowalam folder1 z powtorkami z CD do folderu1 na dysku
- wlasne slowka - skopiowalam sbusr i wav do folderu z poziomem 3.4

Slowka zaimportowalam ok, ale powtorki stawiaja opor. Wywalilam wszystko i zainstalowalam od poczatku - to samo:(
Co robie nie tak?
Moze najpierw powinnam przegrywac te wlasne bazy a dopiero potem ustawiac dzialanie programu bez CD i laczyc bazyw jedna?
Poradzcie cos...
cześć,
wymieniłabyś się programem prof. henry 5.0 na callan method (wszystkie książki w pdf + nagrania w mp3) ???, albo na e-booki z gramatyką, słownictwem ......?

proszę zostaw swój adres e-mail
pozdrawiam
Witam!

mysle ze po polaczeniu baz musisz zaimportowac powtorki z drugiej bazy. Nie da sie łaczyc powtorek poprzez laczenie plikow.

Mar
Juz nic nie zmienialam... Zainstalowalam te 2 programy i korzystam z nich wkladajac plytki:( Teraz i w jednej i w drugiej bazie mam mnostwo powtórek i chyba juz za pozno na polaczenie tych baz i powtorek tak, zeby nic nie 'ucieklo'.
trzeba pobrać stąd uaktualnienie do wersji 5.3rnpo rozpakowaniu wrzucić pliki do katalogu głównego (oprócz katalogu 'but_s')rnnastępnie po uruchomieniu programu wejść w ustawienia/powtórki/importuj powtórki i wybrać wersję
stąd to znaczy dla niezorientowanych adres: http://www.edgard.com.pl/update_5_24.zip
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa

Zostaw uwagę