SM - zakaz wjazdu

Temat przeniesiony do archwium.
Witam,

wiecie może jaka jest różnica w znaczkach stojących przy folderach w mojej bazie, mianowicie przy głównym folderze stoi znaczek "zakaz wjazdu". Przy folderach-dzieciach również są takie. Tylko przy pierwszym folderze-dziecku jest znaczek L.
Jak go mogę skasować by był zakaz wjazdu, nie kasując stanu nauki w tym folderze?

Dzieki za info, pozdrawiam

Filut
Ten Twój "zakaz wjazdu" oznacza, że jest to "punkt węzłowy", który nie ma informacji nadających się do nauki, coś jak tytuł rozdziału". Znaczek "L" oznacza, że jest to element przeznaczony do nauki. Jeśli uznajesz jednak, że za skarby świata nie chcesz się go uczyć wystarczy, że naciśniesz jednocześnie klawisze Ctrl D.
Witaj,

metoda ta działa na poszczególne elementy w folderze. Nie skutkuje jednak w moim przypadku. Znaczek L (zamiast zakazu wjazdu) stoi przy folderze, w którym są elementy do nauki. Przy innych folderach są "zakazy wjazdu", co oznacza słusznie punkt węzłowy. Jak zamienić L przy tym folderze, tak by zapisane w nim słówka nie skasowały się.

Pozdrawiam
Dokładnie tak jak napisałem. Zaznacz folder kursorem myszki, gdy będzie granatowy naciśnej Enter, gdy wejdziesz na "pustą" stronę naciśniej jednocześnie klawisze Ctrl i D. Zatwierdź wybór. Jesli nie uda Ci się to zapisz się na kurs obsługi komputera.
Z enterem zadziałało.
Thx za pomoc
a bejotka, jak zawsze, pomocny acz uszczypliwy:-p
pozdrawiam:-)
Temat przeniesiony do archwium.

»

Praca za granicą

Zostaw uwagę