eTutor.pl ??? co sądzicie ?

Temat przeniesiony do archwium.
Co sądzicie o programach nauczania przez internet np. eTutor.pl ??? a może są inne lepsze ?
Myślę, że eTutor.pl to dość ciekawy serwis dla osób, które chcą rozpocząć naukę języka. Wielką zaletą serwisu jest to, że znajdziecie tam dużą bazę filmów instruktażowych (na które eTutor dostał dość sporą dotację z funduszy UE). Minusy? Nie wiem zupełnie, w jaki sposób poukładano słówka nadając im kategorie A1-C1. Nie rzadko jest tak, że słówka z poziomu C1 powinny znaleźć się np. w B1. Kolejny minus - cena. eTutor jest wciąż tańszy niż kursy w szkole językowej, ale wciąż za drogi. Szkoda, że nie ma możliwości opłacania tylko części kursu na wybranym poziomie, tak jak było to kiedyś.
Korzystałem, a raczej próbowałem korzystać z eTutor.pl i osobiście kompletnie nie odpowiada mi ten serwis. Może i jest dużo słówek, przykładowych zdań, obrazków, jest też gramatyka, ale sposób nauki i obsługa kompletnie mi nie pasowała.
Cena to główny minus. Przecież można mieć dobry kurs np. supermemo Angielski No problem za 50 PLN a nawet za 42 (jak wybierzemy wersję do ściągnięcia) i nie na jakiś tam okres tylko po prostu na stałe i to dla wielu użytkowników.

»

Pomoc językowa - tłumaczenia