Witam,
od dluzszego czasu staram sie zaimportowac powtorki z profesora wersja 5.0 do nowego wersja 6.0 ale zadna metoda nei skutkuje, w pomocy Edgara jest to opisane tak tandetnie ze praktycznie nie ma zadnych informacji i nie znalazlam tez rozwiazania szukajac innych tematow.
Na kompie mialam winde xp i profesorka 5.0 ale musialam przeinstalowac system i zainstolowalam winde 7 i profesorka 6.0
Na dysku nie mam juz starego profesora wiec opcja z importuj powtorki przez program nie wchodzi w gre bo program importuje powtorki ze starej wersji ale zainstalowanej na dysku.
Mam skopiowany caly folder profesorka z Programow Files, wgrywalam juz folder '1' i pliki usr.t do folderu prof 6.0 w Program Files i do AppData: Users\xxx\AppData\Local\VirtualStore\Program Files\Edgard\Profesor ale nic nie dziala.
Wiem ze wielu z was udalo sie zaimportowac powtorki, mozecie napisac krok po kroku jak to zrobic albo chociaz jak sie nazywa ten plik z powtorkami, i gdzie sie znajdowal w wersji 5.0 i gdzie go trzeba wkleic do wersji 6.0 aby powtorki odzyskac.
Bede bardzo wdzeiczna za Wasza pomoc, bo na pomoc ze strony technicznej edgara nie ma co liczyc, w ogole nie odpisuja albo odsylaja do FAQ a tam nie jest opisane dokladnie NIC, ograniczyli sie tylko do tego jak skopiowac dane ale juz nie opisali jak je zaimportowac, co jest bardzo bez sensu...
pozdrawiam Buster