czy mozna sciągnąć Tell me more7.0? i skąd?

Temat przeniesiony do archwium.
Ostatnio kupiłam Euro+ i jest taki sobie, wcześniej zastanawiałam sie właśnie nad Tell me more7.0,ale wybralam w końcu Euro.Szkoda mi pieniedzy na kupienie jeszcze 1 kursu i może ktos wie czy w ogóle można ściągnąć Tella, jak tak to z jakiej strony?
I Czy mozna skopiować Euro+ na płyty CD(kopiowałam,przegrywałam i wszystko szło OK, lecz gdy przyszło do odtworzenia płyt do "nie idzie"! Moze trzeba miec coś dodatkowego??
Za wszelkie porady B.dziekuję!
Zle zrobilas kupując euro+ zamiast tell me more 7.0 Używałem euro+ i nie polecam go początkującym. Ja obecnie używam tell me more 7.0 i moge go polecić każdemu. Jest super. Tego programu raczej nie ściągniesz z neta.Nawet gdybyś go skąś ściągła to nie uruchomisz programu bo płytki są zabezpieczone dzięki starforce3. Działanie tego programu wymaga obecność orginalnej płytki w stacji CD.
Witam
program tell me more sciagniesz spokojenie z netu zarejestruj sie na

http://forum.dvhk.pl

tam znajdziesz linki do tego programu jak i do innych do nauki angielskieg,rowniez euro+,super memo itp,oczywiscie wszystko dziala.
A jesli chcesz przegrac euro+ musisz uzyc alcohol120 mozesz tez sprobowac clone CD
od niedawna jestem użytkownikiem tego forum i to jest jeden z nielicznych (a może jedyny) tematów, w którym o tell me more mówi się dobrze... jak ktoś z użytkowników pyta, dlaczego tell me more jest gorszy od euro+, to jest odsyłany do wyszukiwarki, a ja szczerze mówiąc znajduję tam tylko złe oinie i smiechy, ale żadnych konkretów.....więc albo to jakaś nagonka, albo nie wiem. Tez chce teraz kupić jakiś kurs do nauki i już sama nie wiem jaki. Zdania są podzielone, a i często nie mogę się oprzeć uczuciu, ze nie sa obiektywne...
więc jeżeli ktos ma konkretne zarzuty, argumenty zaproszam.

I jak ktoś może konkretnie powiedzieć dlaczego Euro i dlaczego Tell Me more.
Juz kiedys o tym pisałem. TMM ma fatalnie opracowany algorytm rozpoznawania głosu, niektóre z ćwiczeń są mylące. Np. Przy testach wyboru program ocenia tylko jakość wymowy, a nie logikę i poprawność odpowiedzi. Konkretnie na zdjęciu masz długopis, i następujące propozycje odpowiedzi;

It's a ballpoint.
It's a sellotype.
It's a rubber.

Odpowiadasz It's a sellotype i program zalicza Ci tę odpowiedź.

Piszę to na podstawie wersji 4.0, obecnie jest 7.0 ale ponieważ nie czytałem w magazynach komputerowych żadnej krytyki tego programu, tylko same ochy i achy, mam prawo twierdzić, że nic sie nie zmieniło.

Ale nic nie stoi na przeszkodzie, żebys wyrzuciła te 400 zł i przetestowała go osobiście. Bardzo proszę o recenzję po przerobieniu całosci. Ja przerobiłem 5 płyt podstawowego kursu i 2 biznesowego.
Faktycznie też się spotkałam z tym zadaniem i szczerze mówiąc nie zraził mnie ani ani. Może faktycznie dla tych, którzy nie znają nawet podstaw angielskiego, moze to być mylące i może wyrabiać złe nawyki, ale... To chyba nie jest jakiś wielki błąd. To ćwiczenie poza tym odebrałam bardziej jako prezentacja wymowy.
Czy w Euro nie ma takich kwiatków? Nie ma tam żadnych błędów?
>Czy w Euro nie ma takich kwiatków? Nie ma tam żadnych błędów?

Rzecz w tym, że w EuroPlusach jest takich kwiatków nie więcej niż 5% wstosunku do ich ilości w TMM, poza tym w Europlusach jest dużo więcej materiału edukacyjnego.
Szukalem na tym forum co podaliscie i nie moglem znalezc. Mozecie mi wyslac link do tell me more 7 i do europlus+, oraz do ich odpowiednikow niemieckich jesli sa? albo do supermemo z baza niemiecka. Z gory dziekuje :) email: [email]
Tell Me More 7 Angielski poziom zerowy jest do bani. Jesli masz duzo kasy to nie bedziesz zalowac zakupu tego programu ale jak masz malo to napewno bedziesz. Uczylem sie z niego tylko kilka dni. Ten program jest przereklamowany. Polecam Ci natomiast Angielski z Cambridge bo ten program aktualnie uzywam i jest super. Sciaglem go z osiola. Pozdrawiam
Bardzo zalezy mi na tym programie. Jak go ściągnąć???? Błagam o pomoc.
link do pobrania Tell Me More:
http://rapidshare.de/files/33864071/hj-join.rar

Rarpass: medi4all
.
.
.

7. NIE KRADNIJ

.
.
.
.
.
.
.

7. NIE KRADNIJ
lub:
http://katz.ws/search/tell%20me%20more/page/1
bezczelnośćrnrnA może podaj jeszcze adres z kodem pocztowym to ktoś ci do domu przyśle 3 kilo płyt CD z całym softem jaki jest na rynku??
ściągnąć go można np z półki w Empiku. Ręce opadają ;(
nie ściagajcie nic z żadnych pólek w empikach czy innech zlodziejskich sklepow ktore okradaja mało zarabiających polaków. Tutaj są fajne kursy za grosze: www.kursy-jezykowe.prv.pl
To znajdź lepiej płatną pracę zamiast marudzić na "biednych polaków".rnAutorzy włożyli kupę pracy w zrobienie dobrego programu, a Ty pewnie siedzisz na tyłku i marudzisz, że Polacy są biedni. Z takim burackim nastawieniem jak Twoje ten kraj się nigdy nie zmieni.
Sorry, ale opieranie się na wersji 4.0 podczas gdy lada dzień pojawi się w sklepach wersja 8.0 to jakieś tragiczne nieporozumienie.
Sam korzystam z wersji 7.0 i ANI RAZU nie zdarzyło się coś takiego o czym piszesz. A korzystam z programu już ponad pół roku i to dość intensywnie.

Spokojnie mogę się dołączyć do "ochów i achów" na temat tego programu bo jest naprawdę świetnym kursem. Mam po prostu wrażenie, że większośc osób krytykuje coś czego na oczy nie widziało.. ewentualnie widziało X wersji temu.
Temat przeniesiony do archwium.

Zostaw uwagę