Rosetta Stone - gdzie kupić?

Temat przeniesiony do archwium.
Witam. Zamierzam sobie kupić kurs językowy Rosetta Stone. Problem w tym, że kiedyś (ww 2012) był on na sprzedaż na allegro, a teraz nic. Szukam i nic, pustka. Jedyna możliwość do kupno z oficjalnej strony, ale ja za bardzo nie wiem jak. Mam nadzieję, że pomożecie mi znaleźć, czy cokolwiek zrobić w tym kierunku ;)
Np:
Amazon
Super dzięki ;) Już zobaczyłam ;p A wiesz może gdzie w Polsce można dostać Rosette? W najgorszym przypadku zamówię z zagranicy ;]
Nie jestem z Polski wiec nie wiem. Z pewnoscia sa jakies aukcje internetowe lub strony gdzie prywatnie mozna nabyc.
dlaczego w 'najgorszym przypadku' - Amazon wysyła błyskawicznie - po zamówieniu będziesz miał to po paru dniach - u mnie kiedyś doszło szybciej niż zamówienie z Empiku:)
Mhm dzięki ;] A jeszcze takie jedno pytanie. Jak zamówie z amazon'a to czy jak zainstaluje to będzie polskie menu, albo tłumaczenie, bo wiecie bez tłumaczenia się człowiek nie nauczy. (wiem może takie to pytanie idiotyczne ale wolę się upewnić:) )
Powiem Ci, co jest najlepsze: praca z Rosettą polega na braku tłumaczeń., Jakichkolwiek. :D
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia