Problem z Profesorem Henry- import powtórek na windows8 z windowsxp

Temat przeniesiony do archwium.
Witam!
Od dłuższego czasu uczę się słówek na Henrym. Mam już sporą bazę powtórek/postępów. Kupiłam nowy komputer z windows 8 i okazało się że jest duży problem z importem bazy powtórek na nowy komputer. Wcześniej korzystałam z windows xp. Próbowałam już zainstalować program na nowym komputerze i wrzucić katalog 1 i usr.2v ze starego. Nic z tego. Przy próbie importu pisze że nie ma katalogu 1 (a tam jest! ) co zrobić? Bardzo proszę o radę, nie chciałabym stracić tyle nauki....
A czy przypadkiem w windows XP i Windows 8 katalog powtórek nie znajduje się winnym miejscu?

"...
W systemach Windows Vista i Winows 7 katalog użytkownika może znajdować się w lokalizacji:
C:\Users\[nazwa_uzytkownika]\AppData\Local\VirtualStore\ProgramFiles\...
lub
C:\Users\[nazwa_uzytkownika]\AppData\Local\VirtualStore\ProgramFiles (x86)\..."

http://www.jezykiobce.pl/faq.php

Może to coś pomoże.
Dzięki za odpowiedź...:)
FAQa na tej stronie już odwiedziłam, to nie to...
Już znalazłam sposób! Choć nieźle się natrudziłam. Zauważyłam że na partycji C która na moim kompie nazywa się Windows8 mimo "zrobienia lekcji" nie pojawiał się katalog "1". Zbiło mnie to z tropu kompletnie. Odinstalowałam program i zainstalowałam na partycji D (ta z kolei nazwana jest Lenovo- obie są ustawione fabrycznie) i po założeniu konta użytkownika, pierwszej lekcji pojawił się ten katalog. Skopiowałam więc wszystkie pliki z katalogu "1" z pierwszego kompa do "1" do nowego kompa i...powtórki są! :)
Teraz kolejna zagwozdka...jak skopiować własne słówka i zw.z nimi powtórki... Nie mam ich za wiele więc nie lamentuję, ale zauważyłam że ich nie ma...
edytowany przez satyna1: 19 sty 2014

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie

Zostaw uwagę