Problem z supermemo

Temat przeniesiony do archwium.
Witam mam problem z progamem supermemo, w dziale New words and expressions 3 mam przetłumaczyć słowa, ale żadnego nie mogę wpisać jedynie kliknąć enter. Miał ktoś ten problem? Jest to części podstawowa Lesson 1.
Tak, każdy go ma, ale to nie jest problem. To normalne. Tam nie masz nic wpisywać, tylko masz po polsku i masz powiedzieć po angielsku i potem kliknąć enter. Następnie pojawia się odpowiedź prawidłowa i sprawdzasz, czy dobrze odpowiedziałeś, a następnie zaznaczasz (wiem/prawie/nie wiem). Osobiście też bym wolał, żeby było wpisywanie. Ale twórcy zdecydowali inaczej. Zawsze przed sprawdzeniem możesz zapisać sobie to słówko/wyrażenie gdzieś na kartce czy w wordzie i potem porównać czy nie ma literówki.
edytowany przez browar25: 18 kwi 2014
Cytat: browar25
...Zawsze przed sprawdzeniem możesz zapisać sobie to słówko/wyrażenie gdzieś na kartce czy w wordzie i potem porównać czy nie ma literówki.

A po sprawdzeniu wyniku powinieneś przynajmniej 10 razy (ale lepiej 3[tel]) wysłuchać naagrania i powtórzyć je głośno i wyraźnie.
Cytat: bejotka
Cytat: browar25
...Zawsze przed sprawdzeniem możesz zapisać sobie to słówko/wyrażenie gdzieś na kartce czy w wordzie i potem porównać czy nie ma literówki.

A po sprawdzeniu wyniku powinieneś przynajmniej 10 razy (ale lepiej 3[tel]) wysłuchać naagrania i powtórzyć je głośno i wyraźnie.

Uznałem, że to dla każdego rzecz oczywista :)

Zostaw uwagę