Program do nauki wielu słówek

Temat przeniesiony do archwium.
ale nie Henry, SuperMemo, znacie jeszcze coś ?
Anki, eTutor (on-line)
Mnemosyne http://mnemosyne-proj.org/
Ja korzystam od niedawna z aplikacji "Kartoszki". Wcześniej korzystałem z Anki ale trochę trudna aplikacja do opanowania. W aplikacji "Kartoszki" jest możliwość odsłuchiwania treści i nie trzeba dodawać żadnych plików audio język jest rozpoznawany automatycznie. Podobnie jak w anki jest możliwość synchronizacji danych ze stroną www. "Kartoszki" są dostępne na Androida i Windows Phone. Aplikacja jest naprawdę prosta w obsłudze i daje spore możliwości w zarządzaniu powtórkami poprzez harmonogramy.
Quizlet
anki. Lecz mam w związku z tą aplikacją pewne pytanie. Wiem, że ta aplikacja jest darmowa. Ale czy jest darmowa tylko na komputer, a na iPhone/iPad/Android trzeba płacić? Proszę o szczere odpowiedzi, bo jest to dla mnie ważne.
Cytat: Mery04
anki. Lecz mam w związku z tą aplikacją pewne pytanie. Wiem, że ta aplikacja jest darmowa. Ale czy jest darmowa tylko na komputer, a na iPhone/iPad/Android trzeba płacić? Proszę o szczere odpowiedzi, bo jest to dla mnie ważne.

Wersja na Androida (AnkiDroid) jest bezpłatna, na iPhone płatna.
Cytat: tomasztrzcinski

A tak z ciekawości - co nie odpowiada Ci w tych programach?
Cytat: kris_IV
Cytat: tomasztrzcinski

A tak z ciekawości - co nie odpowiada Ci w tych programach?

Podpinam się do pytania. Czemu Henry Ci nie pasuje. U mnie działa doskonale. Sęk w tym by być sumiennym - jak w każdym programie - a efekty gwarantowane.
Kartoszki sa rzeczywiscie fajne. Mozna dopisywac swoje slowa/wyrazenia/ cale zdanie. I czyta lektor!!!
Mozna np. z isel przekopiowac slowa i zdania i zrobic bardzo fajna udzwiekowiona baze. Na razie wrzucilem kilka przykladow. Nie wiem, czy bede mogl wrzucic np. 1000 karteczek.
Ktos juz probowal?
Hey. Jak w kartoszkach usunąć talię?
Temat przeniesiony do archwium.

Zostaw uwagę