Anki - karty odwrotne

Temat przeniesiony do archwium.
Cześć wszystkim!
Przepraszam, jeśli podobne tematy już były, ale nie udało mi się znaleźć odpowiedzi na moje pytania.

1. Zaznaczam typ karty "Basic (and reserved card)". W ustawieniach wszystko wydaje się być w porządku, są dwie karty, zamiennie przód i tył. Jednak kiedy przechodzę do nauki, wyświetlają się dwie identyczne karty: przód i odpowiedź - tył. Ktoś wie dlaczego i co mogę z tym zrobić?

2. Do czego służą karty Basic (optional reserved card)?
Sprawdź template.
Polecam program do nauki słówek "kartoszki.pl" jest także wersja na telefon windows i android. Podobny do Anki ale łatwiejszy w obsłudze. Można dodawać własne słówka na stronie internetowej i synchronizować z telefonem. Przeglądaną kartę można odłożyć na wybraną ilość dni. Nauka jest super skuteczna.
Cytat: axel33
Sprawdź template.

Tzn? Tak jak pisałam, szablon karty wydaje się w porządku, jedna jest przód-tył, druga tył-przód
Cytat: Zeliczek
Polecam program do nauki słówek "kartoszki.pl" jest także wersja na telefon windows i android. Podobny do Anki ale łatwiejszy w obsłudze. Można dodawać własne słówka na stronie internetowej i synchronizować z telefonem. Przeglądaną kartę można odłożyć na wybraną ilość dni. Nauka jest super skuteczna.

Dzięki! Faktycznie dużo bardziej przejrzyste niż Anki. Przerzucam się w takim razie na kartoszki.pl :)

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia