Potrzebuję program "English Translator 3.0".

Temat przeniesiony do archwium.
Potrzebuję program "English Translator 3.0". Ma ktoś może link do strony, gdzie mogę go za darmo pobrać. Proszę was o pomoc.....
Z tego co mi wiadomo, program można zamówić w na stronach "Techlandu".
jak masz skype to ci go wysle :)
Mam wersje 3.1 tego programu ale on nie tlumaczy zbyt dokladnie. Wiec pytam czy to juz tak jest czy trzeba pozmieniac cos w opcjach? Jesli tak to gdzie?
Wszystkie programy tego typu wymagają bardzo dobrej znajomości gramatyki obu języków. Jesli nie znasz gramatyki angielskiej na 5, a polskiej na 6, to kup sobie program Profesor Henry - Gramatyka i conajmnie 5 podrfęczników gramatyki angielskiej i bardzo dobry podręcznik gramatyki polskiej. Przerób je po kilka razy i nie zawracaj sobie głowy English Translatorem, nawet w ersji Etranslator 99 jego tłumaczenia bedą bardzo niegramatyczne.

Zdaje się, że bejotka pisał o tym, że ET nadaje się tylko do tłumaczenia bardzo długiej listy słów, np. 10.000 słowek napisanych każde w nowym wierszu.
O ile ta wypowiedz "wpadnie" w Twoje ręce, a mogłbyś mi go przsłać, byłbym wdzczny. Do wczoraj mój Translator dziłał - czyściłem pliki, i prosi się on o uzupełnienie. Mam 3-kę i nie wiem co mam teraz zrobic.
Jeżeli pomożesz to dzięki, jak nie to trudno.
Pozdrawiam
e-mail: [email]
Staszek
O ile mi wiadomo to nie można ściągnąć tego za darmo.
Możesz mi również wysłać na skypa English Translator?Będę bardzo wdzięczna:)
To mój login : paulinaszyzdek
Dzięki z góry
szukam programu engliush tranlator 3. gdyby ktos go posiadal prosze o przeslanie na mojego maila [email] .z gory dziekuje
Był bym bardzo wdzięczny gdy byś i mnie również go przesłał to by był taki prezent pod choinkę:) mój mail to [email] a "skajpa" nie ma jeszcze założonego ale postaram sie to dzisiaj zmienić.
Pozdrawiam serdecznie i z góry dziękuje..
Temat przeniesiony do archwium.