EuroPlus+ Angielski z Cambridge

Temat przeniesiony do archwium.
Witam.
Mam problem z odpaleniem poprawnie tego programu... Tzn. istalacja przebiega poprawnie, wszystko cacy, a jak przychodzi do uruchomienia, to pojawia się komunikat "Werfikacja płyty..." i po pewnym czasie, prosi o włożenie płyty (do wyboru są dwie opcje: "TAK" - znowu następuje weryfikacja płyty, "NIE" - wyłacza program...)
Powiem też, że jest to kopia orginalnej wersji...
Jeśli ktoś wie jak to można obejść, to bardzo proszę o pomoc.
znam ten problem, jak do tej pory mi sie nie udalo go obejsc, ale slyszalem o patchu, czy dziala nie wiem bo nie mam :/ A ty zapewne masz xp, i stad te problemy
Widocznie jest to źle zrobiona kopia orginalnej płyty. Do robienia kopii zabezpieczonych płyt trzeba używać specjanych programów (np. Alcohol 120%, CloneCD) a nie zwykłego Nero Burning ROM.
Jeżeli masz wersję z e-mule to należy skopiować plik flchk z folderu AAoCG z płyty do miejsca gdzie jest zainstalowany program (data-> fscommand)

Po uruchomieniu powinno działać
Czesc dorota.s mogla bys podeslac mi ten plik flchk??? mam kopie od kumpla co ma orginal i mam ten sam problem a chcialbym sobie potestowac ten program Dzieki wielkie
moj adres [email] Pozdrawiam Kilu
Jaki jest serial do tego europlusa?:(
Czesc Dorota.Tak czytam i mam ten sam problem z euro z emule.mam xp.Bede twoim dluznikiem jak mi pomozesz ten problem rozwiazac i podeslesz ten plik a ja go wgram tam gdzie powiesz.Czekam pod mailem [email] Robert.
Witam! Tez mam ten problem z wersja z Emule, a podmiana plików nic nie daje... Prosze o pomoc jak obejsc to sprawdanie dyku... Z góry dziekuje
witam, mam taki problem, instalacja programu przebiega chyba dobrze, pyta sie mnie o nr licencji,nie wpisuje nic i tak sie instaluje(dziwne),potem jak chce odpalic program to pokazuje mi sie tylko jakas animacja we flashu i juz nic potem sie niedzieje prosze o jakies propozycje rozwiazania mojego problemu...
Dzięki jak najbardziej trafione. Po skopiowaniu i ponownym uruchomieniu kompa działa jak należy.
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa - tłumaczenia