gramatyka tlumaczenie zadawanie pytan

Temat przeniesiony do archwium.
czy ktos moglby mi pomoc w nauce angielskiego w wieku 40 lat bedac osoba chora ipodjelam nauke i jest mi trudno zrozumiec gramatyke
Nie sądzę, by mógł Ci tu ktoś pomóc. Przecież w tym celu musiałby prowadzić regularny kurs gramatyki umieszczając co kilka dni ogromne posty.
Najlepiej byłoby, gdybyś zapisała się na stacjonarny kurs angielskiego. Jesli nie możesz tego uczynić kup podręcznik Dr Krzyżanowskiego "Angielski. No problem". Jest to multimedialny kurs angielskiego, z którego nauczysz się podstaw języka. Dodatkowo powinnaś kupić dobry podręcznik gramatyki angielskiej np. "Język angielski - korepetycje domowe" Wydawnictwa Langensheidta lub "Repetytorium gramatyczne" Donaty Olejnik.
Jest jeszcze coś, co mogę Ci poradzić. Wydawnictwo Amercom rozpoczęło wydawnnie kursu "BBC English Plus". Jest to seria składająca się z 30 zeszytów i 30 płyt DVD. Poziom dla początkujacych. Moze warto spróbowac od tego.

Więcej informacji na stronie http://www.amercom.com.pl/bbc.php
hej:) ja moge Ci pomoc. mozesz wysylac pytania na maila, a ja bede probowac na nie odpowiedziec: [email] powodzenia w nauce:)

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia

Zostaw uwagę